Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisajátít a barátom. Mit csináljak?
Azalatt a kéthetente 2-4 nap alatt kér meg erre?
mert akkor bázmeg örülj hogy csak veled akarja tölteni ezt az időt...
Mivel nem találkoztok túl sűrűn, valahol érthető, hogy szeretné, ha azt a pár napot csak egymásnak szenteljétek. Nekem ez a rész nem tetszik: "megkér... hogy ne barátkozzam a barátnőimmel akik szerinte rám rossz hatással vannak".
Mondd meg hogy szereted őt de szereted a barátnőidet is. És hogy neki nem kötelező szeretnie őket, de fogadja el, hiszen neked ők is fontosak.
Van életed rajta kívül is, amit tartalmasan szeretnél eltölteni. Ettől nem fogod őt kevésbé szeretni, ezt kellene megértenie. Ő is élje az életét, amikor nem vagytok együtt.
Ha nem érti meg ezt, akkor sok bajotok lesz még.
Ami esetleg még beválik az ilyen beszélgetéseknél:
Ne vádold őt, mert ezt támadásnak érzi és átmegy védekezésbe, dacba és kész a veszekedés. Ne mondj ilyeneket, hogy "Mert te..." "És te..."
Inkább azt, hogy rád hogy hat az egész.
"Én úgy érzem..." "Nekem kellenek a programok..." "Fontosak a barátnőim..." "Nagyon szeretlek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!