Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kisajátít a barátom. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisajátít a barátom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kicsivel több mint egy éve vagyok együtt a barátommal.Távkapcsolat,nagyjából két hetente találkozunk 2-4 napot.Régebben volt egy baráti köröm akikkel kimentem,elég sokat voltam velük,viszont összevesztünk és azóta nem is találkoztam velük szinte.A barátom nagyon féltékeny típus és eléggé ki is sajátít,van hogy megkér hogy napokig ne menjek fel a közösségi oldalakra se és csak vele foglalkozzam,hogy ne barátkozzam a barátnőimmel akik szerinte rám rossz hatással vannak stb. Hiányzik a szabadság,hogy több programom legyen,viszont nagyon szeretem őt.Szerintetek mit csináljak?
2012. szept. 22. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Azalatt a kéthetente 2-4 nap alatt kér meg erre?

mert akkor bázmeg örülj hogy csak veled akarja tölteni ezt az időt...

2012. szept. 22. 12:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Mivel nem találkoztok túl sűrűn, valahol érthető, hogy szeretné, ha azt a pár napot csak egymásnak szenteljétek. Nekem ez a rész nem tetszik: "megkér... hogy ne barátkozzam a barátnőimmel akik szerinte rám rossz hatással vannak".

Mondd meg hogy szereted őt de szereted a barátnőidet is. És hogy neki nem kötelező szeretnie őket, de fogadja el, hiszen neked ők is fontosak.

2012. szept. 22. 13:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem,nem akkor. Olyankor énis minden időmet vele akarom tölteni természetesen:) Amikor nincs itt,olyankor jön folyamatosan,hogy ne csináljak semmi programot,ne menjek el a barátnőimmel stb ..azzal is nagyon baja van ,ha mást is csinálok skype közben : /
2012. szept. 22. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Van életed rajta kívül is, amit tartalmasan szeretnél eltölteni. Ettől nem fogod őt kevésbé szeretni, ezt kellene megértenie. Ő is élje az életét, amikor nem vagytok együtt.

Ha nem érti meg ezt, akkor sok bajotok lesz még.

2012. szept. 22. 13:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom,én is ezt akarom,csak nem tudom hogy mondjam el neki :/ Megbántani nem akarom ,viszont meg akarom oldani a dolgot : //
2012. szept. 22. 13:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Simán, egyszerűen, nem felháborodva de nem is könyörögve mondanám meg, mit érzek és gondolok.
2012. szept. 22. 13:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Még ma vagy holnap beszélek is vele :)
2012. szept. 22. 13:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Ami esetleg még beválik az ilyen beszélgetéseknél:

Ne vádold őt, mert ezt támadásnak érzi és átmegy védekezésbe, dacba és kész a veszekedés. Ne mondj ilyeneket, hogy "Mert te..." "És te..."

Inkább azt, hogy rád hogy hat az egész.

"Én úgy érzem..." "Nekem kellenek a programok..." "Fontosak a barátnőim..." "Nagyon szeretlek."

2012. szept. 22. 13:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Szepen leultok es elmondod, hogy vagy elfogadja, hogy rajta kivul neked barataid is vannak, vagy akkor szakitatok.
2012. szept. 22. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!