Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik nap a leendő barátom ölébe ültem, és egész nap utána remegett a térdem. Miért?
Ha már leendő barát, akkor valószínűleg érzel is iránta valamit. :)
Én ma akkor kaptam majdnem szívrohamot, amikor a srác, akivel mondhatni, hogy már egy éve kerülgetjük egymást, szinte mellém ült le. Hirtelen azt sem tudtam, hogyan reagáljak erre, rá se mertem nézni. Remegtem, nem tudtam odafigyelni arra, amit csinálok. Már csak abban reménykedem, hogy ez neki nem tűnt fel. :D Fogalmam sincs, hogy érzek-e iránta valamit, de ez a reakcióm eléggé elgondolkodtatott...
mert kibszott nagy vonzalom van köztetek :D bocsi ezt nem lehet mshogy irni
hallod egyszzer vt olyan h csak mellettem ült es annyitol remeegett a labam :DDD
utolsó, nekem nem akkor volt, hanem utána az egész térdem remegett óra alatt is... és széken ültem!!
teljesen oda vagyok Érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!