Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem ijeszt meg a gondolat, hogy egész életeteket a párotokkal kell leélnetek?
Nem!
Én már örülnék, ha végre feleségül vhetném a barátnőm, és lennének gyerekeink.
Csak még tanul, és az az első. :)
3 hét van az esküvőnkig.
Én már nem leszek fiatalabb (26 éves vagyok), nála jobbat keresve sem találnék, már több mint 6 éve vagyunk együtt. Nem ijeszt meg a gondolat, sőt...
Engem egyáltalán nem, sőt, inkább megnyugtat... Mindennél jobban félek attól, hogy majd valami 80 éves megkeseredett, zsémbes öregasszony leszek, a szomszédság réme. Ha férjhez megyek és gyerekeink lesznek, akkor erre természetesen nem kerülhet sor, mert mondjuk, ez amolyan álom-féleség részemről :)
Szerencsére a párom is így gondolja, csak még korainak tartjuk az esküvőt meg a gyerekeket, tekintve, hogy én még tanulok, és az anyagi biztonságot sem tudjuk egyelőre biztosítani. De ő maga is és én is már várjuk a napot, mikor hivatalosan is csak egymáséi leszünk, és boldogan tervezgetjük közös nyugdíjas éveinket :D
Nem hiszem, hogy te a mostani pároddal fogod leélni az életedet. Aki biztos abban amit érez, az nem gondolkozik ilyeneken. Én most azonnal hozzámennék a páromhoz, ha megkérné a kezem, mert soha egy percre sem gondoltam azt, hogy mással jobb lenne. Én nem tudnék nélküle élni és semmiről sem maradtam le, csak azért, mert vele vagyok.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!