Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem ijeszt meg a gondolat, hogy egész életeteket a párotokkal kell leélnetek?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyok a barátommal, jól egyezünk és szeretjük egymást, de van amikor úgy érzem sok mindenről lemaradok, ha meg elhagynám, félnék, hogy nem találok olyat akivel ennyire jól megvagyunk
2012. aug. 28. 14:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia

Érdekesnek tűnt a kérdés, gondoltam írok, mert engem is érdekel ez a téma.

Hogy érted azt, hogy megállt az élet és dögunalom? Befejezted a sulit? Miért nem mehetsz dolgozni külföldre a barátod mellett? Ő ebben nem támogat? És a bébiszitterkedést miért nem engedi? Egyáltalán kell ezt engedélyeznie a barátodnak? Vannak még terveid amiket nem engedélyez vagy nem tudsz véghezvinni "miatta"?

Kicsit úgy tűnik, mintha nem éreznéd szabadnak magad mellette

2012. aug. 28. 14:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Amiről te beszélsz, az kicsit más.

Engem nem zavarna, ha a párom lenne a hátralévő egyetlen férfi az életemben. De azért, mert én nem véletlenül választottam őt, közösen a tervek, célok, álmok, elképzelések...

Ha külföldre mennék jönne velem, és fordítva... Nem korlátozzuk egymást, nem akadályozzuk... Én nagyon nem szeretnék most újra pasizni, én szeretem ezt, ami van.

21L

2012. aug. 28. 14:51
 13/15 A kérdező kommentje:
A gondolat is ilyesztő, hogy egy ember mellett leélni az életet, de igen a szabadságom eléggé korlátozva van. Most fejeztem be az egyetemet, még nem találtam állást, szivesen elmennék Angliába bébiszitternek nyelvtanulás szempontjából, meg jó lenne látni ezt azt, de szó szerint ki van jelentve, hogy szakítunk, ha elmegyek. Itthon meg ülök munka nélkül, és ha kerülne is, itthon a szüleimmel lakni ismét nem rózsás.
2012. aug. 28. 15:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, milyen volna, ha az egész életedet társ nélkül élnéd le! Soha nem volna kihez hozzábújnod, kiönteni a lelkedet, stb. Szerintem az sokkal jobban megijesztene.
2012. aug. 28. 18:11
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát az biztos, hogy igen :)
2012. aug. 28. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!