Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdeklődöm az egyik ismerősöm iránt. Ő 27 (F), én 17 (L). A 10 év ellenére, lehetne ez egy működő kapcsolat? Mit kellene tennem, hogy ő benne is felmerüljön a gondolat?
Elég jól megértjük egymást, szoktunk beszélgetni, bolondozni. Egy problémám van, hogy nem merek felé jobban nyitni, mert talán ő már egy idősebb partnerre vágyik. Tényleg nem tudom. ő egy elég laza srác, nem gondolnám, hogy nagyon érdekelnék őt az ilyen más emberek által alkotott, nem is minden emberre érvényes szabályok. Ez alatt a korkülönbséget értem. Kb.4 napom van rá, hogy elérjek nála valamit, mert utána már elég ritkán foguk találkozni.
Próbálok az eszemmel, és a belsőmmel hódítani, nem pedig csak a külsőmmel.
Kíváncsi vagyok olyan emberek véleményére akik nem elfogultak, és őszinte véleményt tudnak írni. Majd meglátjuk mennyire lesznek használhatóak a későbbiekben.
na el se olvasom inkább az önámítás részét :)
27-17 őőő ha kapcsolat alatt a barátság extrákra, alkalmi szexre gondolsz akkor tuti biztos h megvalósítható ha bármi másra akkor: EPIC FAIL!
10 év korkülönbség, ....utána már elég ritkán fogunk találkozni."
nem elfogultságból írom, de kezdésnek 2 ekkora hiba nekem sok lenne. a ritka találkozások további beszélgetésre, bolondozásra jók lehetnek. 32L
Szerintem nem probléma a 10 év!
Legalábbis nekem nem lenne probléma!
Mindenképp azt javasolnám hogy próbáljátok meg együtt és ha működik akkor nyert az ügy ha mégsem működne akkor mit veszíthetsz??? Nem sok mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!