Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet jól egy olyan kapcsolat, ahol a pasi 2 éve megcsalja a lányt?
Nem.
Feltételezem veled csalja, de ha 2 éve nem volt ereje elhagyni akkor nem is fogja.
A pasi egy gyáva féreg, feltételezem mindenféle indokok mögé bújva, hogy miért nem hagyja el a nőt.
28/n
Egy kiegyensúlyozott, normális párkapcsolatba nem fér bele a megcsalás.
Szóval a válaszom, hogy nem működhet jól.
Hadd írjak erre valamit. Tudom, hogy sokan nem fognak velem egyetérteni, disznónak tartanak, stb.
Én külön tudom választani a szexet a szeretettől/szerelemtől, ahogy a legtöbb férfitársam is. Mindennél jobban szeretem a barátnőmet már három éve, viszont nekem minden nap szükségem van a szexre. Ezért szeretőt tartok. A szeretőm egy használati tárgy (én is az vagyok számára), a barátnőm pedig a nő akit mindennél jobban szeretek.
Ez az elejétől fogva így megy, és működik a kapcsolat....
24/F
Kb. 1 éve tud róla, elmondtam neki. Értelmesen megbeszéltük, hogy jobb, ha kiélhetem valakin azokat a szexuális vágyaimat, amit ő nem tud megadni, vagy nem annyiszor amennyiszer nekem szükségem lenne rá.
Nem mondom, hogy nem bántotta a dolog, de mivel minden más teljesen tökéletes köztünk, túltette magát rajta és boldogok vagyunk így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!