Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek működhet jól egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet jól egy olyan kapcsolat, ahol a pasi 2 éve megcsalja a lányt?

Figyelt kérdés
a kapcsolat 7 éve tart egyébként
2012. aug. 25. 22:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem.

Feltételezem veled csalja, de ha 2 éve nem volt ereje elhagyni akkor nem is fogja.

A pasi egy gyáva féreg, feltételezem mindenféle indokok mögé bújva, hogy miért nem hagyja el a nőt.

28/n

2012. aug. 25. 22:42
 2/12 anonim ***** válasza:
dinamikus
2012. aug. 25. 22:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Közös KFT tulajdonjoggal és házassági szerződéssel igen.
2012. aug. 25. 22:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy kiegyensúlyozott, normális párkapcsolatba nem fér bele a megcsalás.

Szóval a válaszom, hogy nem működhet jól.

2012. aug. 25. 22:48
 5/12 A kérdező kommentje:
ma egy vita alakult ki a barátnőimmel erről a témáról, gondoltam kikérem mások véleményét is. Köszi az eddigi válaszokat.
2012. aug. 25. 22:52
 6/12 anonim ***** válasza:
33%

Hadd írjak erre valamit. Tudom, hogy sokan nem fognak velem egyetérteni, disznónak tartanak, stb.

Én külön tudom választani a szexet a szeretettől/szerelemtől, ahogy a legtöbb férfitársam is. Mindennél jobban szeretem a barátnőmet már három éve, viszont nekem minden nap szükségem van a szexre. Ezért szeretőt tartok. A szeretőm egy használati tárgy (én is az vagyok számára), a barátnőm pedig a nő akit mindennél jobban szeretek.

Ez az elejétől fogva így megy, és működik a kapcsolat....

24/F

2012. aug. 26. 00:39
 7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó! És a barátnőd tud erről?
2012. aug. 26. 09:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Kb. 1 éve tud róla, elmondtam neki. Értelmesen megbeszéltük, hogy jobb, ha kiélhetem valakin azokat a szexuális vágyaimat, amit ő nem tud megadni, vagy nem annyiszor amennyiszer nekem szükségem lenne rá.

Nem mondom, hogy nem bántotta a dolog, de mivel minden más teljesen tökéletes köztünk, túltette magát rajta és boldogok vagyunk így.

2012. aug. 26. 16:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Én már csak arra lennék kiváncsi utolsó, hogy Te mit szólnál, ha ő is tartana magának egy szeretőt?
2012. aug. 26. 20:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsónak: neki nincs szüksége ilyesmire, mert teljes mértékben kielégítem őt szexuálisan...
2012. aug. 27. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!