Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet jól egy olyan kapcsolat, ahol a pasi 2 éve megcsalja a lányt?
Figyelt kérdés
a kapcsolat 7 éve tart egyébként2012. aug. 25. 22:40
11/12 anonim válasza:
Aham, értem, ez a válasz azt takarja, hogy NEM tudnád elviselni. Önző vagy, és ezt nagyon szép köntösben tálalod a barátnőd számára. Velem tuti nem tudnád ezt játszani, ennél nagyobb az önbecsülésem, szerencsédre a barátnőd ez hiányzik elég rendesen, vagy te romboltad le.
12/12 anonim válasza:
Nem értem milyen jogon minősítesz engem, vagy a barátnőmet. Mi így vagyunk boldogok, Ő is, és én is. Nem vagyok önző, mert mindent, ismétlem mindent megtettem és meg is teszek az ő boldogságáért, a tenyeremen hordozom és nagyon szeretem.
Ami pedig azt illeti, veled nem csak hogy nem tudnám "eljátszani" (gondolom a boldog párkapcsolatban élést takarja ez a kifejezés jelen esetben...), de nem is akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!