Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az ellentétek vonzzák egymást....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ellentétek vonzzák egymást. Vagy mégsem? (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fontos véleményt, tanácsot szeretnék kérni Tőletek! Van egy pasi, akit nagyon-nagyon szeretek!!! Imádom Őt! Viszont félek is egy kicsit, hogy lehetne-e ebből valami, mert szinte egyáltalán nem hasonlítunk. Van, amiben egyetértek vele és van, hogy egy hullámhosszon tudok vele lenni, de bevallom, elég ritkán. Sokszor még csak nem is értem, hogy miről beszél, mert egy kicsit hogy is fogalmazzam.. elvont. De ezt is szeretem benne, csak félek, hogy ez mindig így maradna. Ráadásul a hobbijaink sem egyeznek. Szerintetek ez megváltozna és tudnánk egymáshoz alkalmazkodni? Esetleg meg tudnánk szeretni egymás hobbiját vagy egy idő után meg tudnám Őt érteni? És egy hullámhosszra kerülnénk vagy igazán soha nem tudnánk? És ha nem, akkor lehetne boldog a kapcsolatunk?

Bocsi, hogy egyszerre ennyi kérdést tettem fel, de nagyon fontos lenne!! Teljesen tanácstalan vagyok, szeretem, de félek is attól, hogy nem lennénk boldogok együtt. És nem akarnám elrontani sem az ő, sem pedig a saját életem! Szerintetek megérne egy próbát? Tényleg nagyon szeretem, és hiányzik, amikor nem lehetek vele! Még akkor is, ha néha teljesen elvesztem a fonalat, hogy miről is van szó. :)

Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!! És bocsi, hogy ennyit írtam.. köszi, ha elolvastátok!

2012. aug. 26. 10:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Hááát nem pont ilyen fajta ellentétekre szokták azt mondani h "vonzzák" egymást.

Hanem h ő az a nagymenő típus bulizós sok haver laza típus, sokat jár kell keveset ül otthon, tág az érdeklődési köre míg a másik otthonülős csendes figura, és hát a külső dolgokra. De ezek csak pélsák.

Nálatok ez gondolkodásmódban valósul meg. az ellenét.

De szerintem ha szereted akkro ezt megbeszéled vele, és egy kapcsolat 2 embertől függ kompromisszumo is lehetséges elvileg.

Szóval egy próbát megérne nem?

2012. aug. 26. 10:37
 2/15 anonim ***** válasza:

Szia!

A barátommal ugyanez volt a helyzet. Mindig mondta hogy ellentétek vagyunk. Én vagyok a jó ő a rossz. És valóban: jól tanulok, ő majdnem megbukott, cigizik, én nem, iszik, én nem. Már több lánnyal volt én nekem ő az első.. stb. Tipikusan rossz fiú.

Aztán ahogyan egyre jobban megismertük egymást rájöttünk, hogy cseppett sem különbözünk. Ugyanolyan lelkis mindkettőnk, ugyanúgy állunk a dolgokhoz, imádjuk a pókokat, a motorokat, zenéket stb. És így már 11 hónapja vagyunk együtt.

Szóval azt tanácsolom ismerjétek meg egymást még jobban és rájöttök, hogy teli vagytok közös pontokkal.

16/L

2012. aug. 26. 10:42
 3/15 A kérdező kommentje:

Első, köszönöm a válaszod!! :)

Igen, igazából tényleg gondolkodásmódban van, de ugye írtam, hogy hobbi terén is. Szóval ebbe belefér az a bulizós/ otthon ülős dolog is. :) Azért írtam így a kérdést, mert gondoltam, hátha jobban felkelti az emberek figyelmét és többen válaszolnak. :)

2012. aug. 26. 10:43
 4/15 A kérdező kommentje:

2-es köszönöm!!

És további sok boldogságot kívánok Nektek! :)

2012. aug. 26. 10:45
 5/15 anonim ***** válasza:

2. voltam :)

Köszönjük szépen! :) És nektek is sok sikert!

2012. aug. 26. 10:46
 6/15 ASOT ***** válasza:

az 1-es jól írja!

a hobby a buli a zene a külső, a haveri kör, a buli a szórakozás a filmek....ezekre mondják h ellentétek vonzzák egymást..és hasonlókra.

csak gondolkodás más:

pölö:

- te azt mondod szerinted egy kapcsolatban fontos h legyen szenvedély és legyen szerelem mert anélkül nem az igazi, de szerinte szerelem nélkül is ugyanúgy tud téged szeretni és fontos vagy neki....nah kb ilyenekre gondolok

2012. aug. 26. 10:51
 7/15 A kérdező kommentje:

2., köszi!! :)

ASOT, köszi a válaszod! Igazából nem pont így van. Szóval azt már írtam, hogy hobbi terén is van ellentét, ő nyitott, én zárkózott vagyok, így a hobbijaink is mások.

Viszont a gondolkodás terén nem úgy, ahogy írtad. Mindkettőknek nagyon fontos a szerelem, stb. Szóval maga a kapcsolatok terén szerintem nincs akkora különbség. Viszont majdnem minden másban igen. Sokszor tényleg nem tudom megérteni, amit mond/ tesz. Tényleg kicsit elvont (legalábbis hozzám képest biztos). Tehát inkább a világnézetünk/felfogásunk ellentétes.

2012. aug. 26. 10:59
 8/15 ASOT ***** válasza:

értem.

Megtennéd hogy írsz példákat?

amugy kompromisszum!!

Igazodni kell egymáshoz, neki is el kell fogadnia a te dolgaidat és aszerint cselekedni és neked is az ő dolgait.

Nem hiszem hogy emiatt ne lehetne jó a kapcsolatotok.

Ezt szerintem ki lehet kalapálni.

Ha szeretitek egymást akkor le lehet ülni és meg lehet beszélni mik a kritikus pontok.

de mondom írj pár példát, "mi az amit ő igen te ne, amit te igen ő nem"

2012. aug. 26. 11:08
 9/15 A kérdező kommentje:

Oké. :) Hát konkrét példát nem igen tudok leírni, de megpróbálom kicsit érthetőbben..

Pl. amikor beszélgetünk vagy a barátaival beszélget és én pont ott vagyok, csak mondja a dolgokat és egy darabig megvan, amiről beszél, de egy idő után elvesztem a fonalat vagy félreértem.(Pl. amikor a munkájáról beszél, esetleges feladatairól, stb.) Pedig azért én sem vagyok h*lye, tehát nem a felfogásommal van probléma, csak avval, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon és ezért nem teljesen értem mindig. A stílusa is eléggé más, ő sokkal nyitottabb, szeret emberek között lenni (én közel sem annyira). Néha olyan dolgokat tesz, amiket nem tudom megérteni, hogy miért teszi (és szerintem vice versa amúgy). De például a gyerekekvállalással kapcsolatos dolgokban sem értünk egyet. Ő azt mondja, hogy nem baj, ha egy családban sok gyerek van, mert ilyen demográfiai helyzetben jó, ha minél több születik. Na evvel olyan szinten nem tudok egyáltalán egyetérteni, hogy szerintem azért nem mindegy a gyerekek létszáma. Csak annyi legyen, amennyit el tud tartani a család, stb..(persze megértem, hogy miért mondja) Tehát erre mondtam pl. hogy más világnézet.

Akkor ezen kívül ő szeret fotózni, én nem. Ő szeret sportolni valamennyire, kirándulni, én ezeket sem annyira. Bár a kirándulás még csak-csak, de olyan helyre, ahol nincs túl sok ember.

Most ezek ilyen kis apróbb dolgok pl., de attól félek, hogy ha komolyabb kapcsolat alakulna ki köztünk, akkor egyre több ilyen dolog lenne és nem tudnánk jól érezni magunkat együtt. Viszont én nagyon szeretnék Vele lenni, de hát megváltozni teljesen egyikünk sem tud. Szerintetek tudnánk valamilyen kompromisszumot kötni/ jól ellenni együtt? :)

2012. aug. 26. 19:05
 10/15 ASOT ***** válasza:

Ő mer kockáztatni és lesz ami lesz, ha nem úgy akkor máshogy de valahogy biztosan lesz, te meg nem szereted a bizonytalan dolgokat , hogy majd meg hogy jutunk el oda meg vissza meg majd lesz gyerek , nem mert neked nem mindegy hány gyerek és mikor és hová is jön pontosan.

Igen ő lazább valóban az, kockáztat sok minden nem is érdekli őt mert majd lesz valahogy típus, és mintha a véleményed sem érdekelné őt....AMI viszont gond.

és kicsit ezzel most utoljára el is bizonytalanítottál, de persze ezért nem kell feladni.

El kell fogadnotok a másikat, úgy ahogy van, neked is néha benne lenni abban amit őszeretne elmenni néha emberek közé és neki is azt amit te hogy kettesben otthon lenni romantikázni ugymond.

2 esélyes a dolog mint szinte bármi.

Ha valóban szeretitek egymást és jó a kapcsolat akkro mindazt amit ide leírtál nekünk azt mond el neki is és beszéld meg vele.

Lehet hogy működni fog de sajnos lehet h nem. De ha nem probálod meg vele akkor sosem tudod meg. 1 esélyt adj ennek a kapcsolatnak. De erőltetni ne erőltess semmit.

Se magadat ne erőltesd ahhoz hogy azonosulj az ő életéhez se őt magadhoz h olyan legyen.

Ha pedig nem megy akkor nincs értelme mert csak szenvedés és kínlódás lesz. És csak azért együtt maradni vele mert jó ember és nincs más vagy nem mersz uj kapcsolatba belemenni azért nem szabad mert mind a ketten megisszátok a levét.

2012. aug. 26. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!