Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ellentétek vonzzák egymást. Vagy mégsem? (lent)
Sziasztok!
Fontos véleményt, tanácsot szeretnék kérni Tőletek! Van egy pasi, akit nagyon-nagyon szeretek!!! Imádom Őt! Viszont félek is egy kicsit, hogy lehetne-e ebből valami, mert szinte egyáltalán nem hasonlítunk. Van, amiben egyetértek vele és van, hogy egy hullámhosszon tudok vele lenni, de bevallom, elég ritkán. Sokszor még csak nem is értem, hogy miről beszél, mert egy kicsit hogy is fogalmazzam.. elvont. De ezt is szeretem benne, csak félek, hogy ez mindig így maradna. Ráadásul a hobbijaink sem egyeznek. Szerintetek ez megváltozna és tudnánk egymáshoz alkalmazkodni? Esetleg meg tudnánk szeretni egymás hobbiját vagy egy idő után meg tudnám Őt érteni? És egy hullámhosszra kerülnénk vagy igazán soha nem tudnánk? És ha nem, akkor lehetne boldog a kapcsolatunk?
Bocsi, hogy egyszerre ennyi kérdést tettem fel, de nagyon fontos lenne!! Teljesen tanácstalan vagyok, szeretem, de félek is attól, hogy nem lennénk boldogok együtt. És nem akarnám elrontani sem az ő, sem pedig a saját életem! Szerintetek megérne egy próbát? Tényleg nagyon szeretem, és hiányzik, amikor nem lehetek vele! Még akkor is, ha néha teljesen elvesztem a fonalat, hogy miről is van szó. :)
Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!! És bocsi, hogy ennyit írtam.. köszi, ha elolvastátok!
Köszi a választ!! Sokat segítettél!! :)
De azt nem értem, miért mondod, hogy nem érdekli a véleményem. Én nem vettem észre, engem is meghallgat, ha én beszélek. Sőt, nagyon is odafigyel.:) Meg egy kicsit lehet, hogy félreérthetően írtam, már az elején le kellett volna írnom, hogy mi még nem vagyunk együtt. Még semmi "olyan" sem volt, csak beszélgetés. Meg látom ,hogy én is szimpatikus vagyok neki, tetszem neki. Ezért nem vagyok biztos a dolgomban. Egyelőre csak alakulgatóban van ez az egész.
De még egyszer, köszi a választ!
Mííí?
Még nem volt semmi?? Se csók se szex? Csak találkozgattok? még is mennyi ideje vagytok együtt? Milyen sűrűn találkoztok? vagy együtt laktok?
jó azt elírtam ezek szerint érdekli a véleményed csak nekem úgy tünt hogy ha nem értesz valamit akkor az nem nagyon izgatja...
De drága szívem! Ez azért megváltoztatja az egész összképet!!! :)
b@sszki ezt mondhattad volna az elején.
Noss :)
így az a helyzet hogy nem kell aggódnod semmin sem, ismerkedjetek, légy biztos abban hogy neki meg akarod mutatni az életedet! és beengedni abba!
ÉS ismerd meg őt is minél jobban! És ő is téged, hogy lássátok mivel fogtok szembesülni tölt el vele minél több időt.
És b@sszus mond el neki nyugodtan hogy mik a kétségeid a kapcsolatot tekintve a jövőben, hogy félsz attól h neki te unalmas leszel ő meg túlzottan mozgékony hozzád képest szóval tág az élete.
Nyugodtan beszéld ezt meg vele. Erre veló a kapcsolat és az ismerkedés! Ha ilyeneket nem mersz megbeszélni vele és letisztázni akkor értelme sincs az egésznek.
az nem elég ha csak bele vagy zúgva oda meg vissza. Egy idő után ha kitisztul a kép az nem lesz elég.
szóval ne parázz beszélj vele.
egyébként hány évesek vagytok???
Köszi szépen!! Tényleg sokat segítettél! :)
Amúgy igen, tudom, írtam is, hogy az elején kellett volna rendesen kiírnom így, számomra érthető volt úgy is, ahogy írtam: "Van egy pasi, akit nagyon-nagyon szeretek, viszont félek is egy kicsit, hogy lehetne-E ebből valami." Azt hittem ebből világos volt.. bocsi, hogy félreérthető voltam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!