Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem hogy ebből ne jöjjek ki rosszul?
Szia! Én az eddigi válaszolók közül senkivel nem értek egyet. Szerintem, ha TUDOD, hogy nem szeretik egymást, és ha a pasi meg is csókolt Téged (ami gondolom azt jelenti, hogy valamit érez irántad, bár azért jó volna tudni, hogy hogy is zajlott ez pontosan), akkor beszélj vele. Én elmondanám neki a véleményem. Megmondanám neki, hogy nem szeretnék beleszólni és befolyásolni senkit, csak..... (és elmondod, amit gondolsz róluk/ rólatok, stb.)
Hogyha szereted őt, és Ő is Téged, akkor nem állhat közétek semmi. Ha nem szereti a másik nőt és ez kölcsönös a nő részéről is, akkor a házasságuk se lesz jó. És az a közös gyereküknek is nagyon rossz lenne. Lehet, hogy rosszabbat tennének, mintha nem is házasodnának össze. Persze a kapcsolatot a kisgyerek miatt tartaniuk kéne, de nem kötelező a házasság és az együttlét. És egyébként én már cs*sztem el az életem (nem pont így, de valamennyire hasonló), mert nem beszéltem avval az illetővel, "lekéstem" róla.:( Szerintem egy próbát megér, hogy beszélsz vele. De ha nemet mond, akkor nem kell erőltetni nyilván.
Sok sikert! Remélem azért tudtam valamennyit segíteni Neked!..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!