Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ronthatok el vajon? Mindig, mikor tetszik egy srác, akkor Vele sose jön össze semmi, akitől meg én nem akarok semmit, vele meg simán összejöhetne . Mit csinálhatok rosszul? Mit kellene tennem, hogy legyen bármi is?
namár...őőő... az az igazság hogy nagyon sokáig én is ezt hittem, aztán multkor rájöttem valamire. lehetrád nem igaz, de leírom hátha mégis nálad is ez áll fenn.
szóval arra jöttem rá, hogy valójában nekem nem nem jön össze akit én akarok, hanem nem akarok olyat, aki összejöhetne. vagyis mindaddig tetszik valaki, addig találom vonzónak, amíg azt nem mondja hogy oké...
erre onnan jöttem rá, hogy volt egy srác aki naagyon bejött nagyon kellett volna, de nem történt semmi. aztán egyszercsak érdeklődni kezdett irántam, és elhívott... na onnantól valahogy már nem is kellett.
szóval lehet hogy fordítva van:)
ha nem, akkor még az lehet hogy túl magasra teszed a lécet. vagy talán hogy másképp viselkedsz azokkal az emberekkel.
Dettó ez van velem is. Bár a léc nevezhető magasnak, de sztem nem az, van olyan, hogy egy mások szerint iszonyat ronda pasira azt mondom helyes, de neki már van barátnője, szóval kétlem, hogy magas lenne a léc, bár akiknek nem volt, nekik meg nem kellettem, de mindig volt olyan, aki próbálkozott, de nekem nem jött be, bár tudom nehéz elviselni, és aki elfog viselni és szeretni is fog és én is őt, ő lesz az igazi. Nem biztos, hogy létezik ilyen, mert még sosem volt pasim, ebből kifolyólag gondolom velem van a baj. Az első válaszoló véleménye rám pl. nem igaz, ha lépne a srác, aki jelenleg tetszik valószínűleg én lennék a legboldogabb a világon.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!