Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatok rosszul? :S
17 éves vagyok.Nem volt még komoly kapcsolatom,szerintem nem vagyok szép.A lányok terén nem igazán állok jól,vagyis még mindig nem találtam senkit.Akit meg találtam annak vagy van párja vagy messzi lakik,vagy épp azon vannak h újból összejön az exével:/Most is van egy lány aki tetszik,közös is a vonzalom,de messzi lakik.Közel 180kmre tölem és ez mindkettönknek rossz ezért inkább csak barátok maradunk.A közelemben,vagy városomban meg nincs olyan lány akivel összetudnék jönni,vagyis olyanok vannak amiket az elöbb írtam(pasija van,más tetszik neki,stb).Mikor már megint nem sikerül összehozni teljesen összezuhanok,elmegy a kedvem mindentől:/Mit csinálhatok rosszul?Akik messzi laknak tölem azoknak miért tetszem?Pedig úgyan úgy viselkedek,beszélek mindegyik lánnyal:SNem értem:/Hiányzik már valaki mellölem.
Az jó megoldás lenne ha már inkább nem foglalkoznák ezzel a csajozásos dologgal?van rá esély h akkor talál meg az igazi?:$
Egy elkeseredett 17éves srác:/
Én is ugyan ez vagyok...Én is 17/F vagyok.Nekem sem jön össze senki, aki bejönne meg messze lakik.Sőt eddig senkim se volt. xD
Gyere dobjunk be 1 sört! :S
Szeva!
/Egy szintén Elkeseredett.../
pest megye..:/
2ik válaszoló,benne vagyok...most lehet h az lenne a legjobb:/
20:32-es vagyok.
Én Heves megyében.Ha jól tudom akk szomszéd település! :D
Rosszul írtam.
Bocs nem település,hanem *Megye*.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!