Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatok rosszul? :S

Figyelt kérdés

17 éves vagyok.Nem volt még komoly kapcsolatom,szerintem nem vagyok szép.A lányok terén nem igazán állok jól,vagyis még mindig nem találtam senkit.Akit meg találtam annak vagy van párja vagy messzi lakik,vagy épp azon vannak h újból összejön az exével:/Most is van egy lány aki tetszik,közös is a vonzalom,de messzi lakik.Közel 180kmre tölem és ez mindkettönknek rossz ezért inkább csak barátok maradunk.A közelemben,vagy városomban meg nincs olyan lány akivel összetudnék jönni,vagyis olyanok vannak amiket az elöbb írtam(pasija van,más tetszik neki,stb).Mikor már megint nem sikerül összehozni teljesen összezuhanok,elmegy a kedvem mindentől:/Mit csinálhatok rosszul?Akik messzi laknak tölem azoknak miért tetszem?Pedig úgyan úgy viselkedek,beszélek mindegyik lánnyal:SNem értem:/Hiányzik már valaki mellölem.

Az jó megoldás lenne ha már inkább nem foglalkoznák ezzel a csajozásos dologgal?van rá esély h akkor talál meg az igazi?:$

Egy elkeseredett 17éves srác:/

2010. aug. 10. 20:25
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az elkeseredettek társaságához. 20/F
2010. aug. 10. 20:41
 12/33 anonim ***** válasza:

ugyan ez van szó szerint velem is. még bnőm se volt nem is smároltam :(

18/F

2010. aug. 10. 20:42
 13/33 A kérdező kommentje:
Hát igen,tudom h milyen rossz:/Ilyenkor oly annyira elmegy mindentől a kedvem,h nincs már élet erőm.Úgy érzem h felesleges élni:/
2010. aug. 10. 20:44
 14/33 anonim ***** válasza:

csatlakoznék én is

16/f

2010. aug. 10. 21:18
 15/33 anonim ***** válasza:

Csatlakozom én is.

32/F

2010. aug. 10. 21:48
 16/33 A kérdező kommentje:
Vagyunk egy páran úgy látom:/és mindannyian pasik:/
2010. aug. 10. 21:51
 17/33 anonim ***** válasza:
Annyi éves vagyok mint te dettó ugyanezzel a problémával.Egyszer sikerült lett belőle majdnem 1,5év azóta semmi.Nekem a megoldás azvolt hogy valamivel lekötöttem magam..... de valami olyan kell hogy még este lefekvés előtt is arra gondolja ne arra h nincs senkid stb stb..... nekem bevált néha-néha előjön h jólenne valaki de annyira már nemérdekel mint régen.
2010. aug. 11. 00:31
 18/33 A kérdező kommentje:
értem:)hát már mindent elkezdtem csinálni...de egy dologba úgy komolyan:Delkezdtem egy verseny robogót csinálni..beleköltöttem egy csomót h az majd lefoglal meg stb..de az sem jó..ráadásul egy csomó pénzt kidobtam:S:D
2010. aug. 11. 00:37
 19/33 anonim ***** válasza:
Énmeg egy etz-t kaptam darabokra és "újítottam" fel :) Engem azért lekötött....mivel nagyon akartam motorozni de haladni nemhaladtam annyira kb egésznap ezjárt a fejembe hogy mitfogok másnap csinálni hogy jobban haladjak :P Lehet nekem sem ezsegített lehet leginkább az hogy már beleuntam és nemfogok egyfolytában ezmiatt "szenvedni" majdcsak lesz valami...... most talán alakulóban van valami azért örülnék ha ez sikerülne :)
2010. aug. 11. 01:53
 20/33 A kérdező kommentje:
na sok sikert tesó;)Bízok benned,benne h téged választ;)Így idegenbe is;):D
2010. aug. 11. 02:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!