Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatok rosszul? :S
17 éves vagyok.Nem volt még komoly kapcsolatom,szerintem nem vagyok szép.A lányok terén nem igazán állok jól,vagyis még mindig nem találtam senkit.Akit meg találtam annak vagy van párja vagy messzi lakik,vagy épp azon vannak h újból összejön az exével:/Most is van egy lány aki tetszik,közös is a vonzalom,de messzi lakik.Közel 180kmre tölem és ez mindkettönknek rossz ezért inkább csak barátok maradunk.A közelemben,vagy városomban meg nincs olyan lány akivel összetudnék jönni,vagyis olyanok vannak amiket az elöbb írtam(pasija van,más tetszik neki,stb).Mikor már megint nem sikerül összehozni teljesen összezuhanok,elmegy a kedvem mindentől:/Mit csinálhatok rosszul?Akik messzi laknak tölem azoknak miért tetszem?Pedig úgyan úgy viselkedek,beszélek mindegyik lánnyal:SNem értem:/Hiányzik már valaki mellölem.
Az jó megoldás lenne ha már inkább nem foglalkoznák ezzel a csajozásos dologgal?van rá esély h akkor talál meg az igazi?:$
Egy elkeseredett 17éves srác:/
Szia,
Egyelek is meg, ne legyél elkeseredve. Ha nem keresed, akkor talál meg, ez egy iratlan törvény. Én magam sem kerestem a szerelmet, sőt kimondottan ellene voltam, hülyeség, ilyen fiatalon élni kell, nem kell, hogy lekössem magam... Erre tessék, olyan szerelmes vagyok, mint még soha. És képzeld, hasonló a helyzetünk..csak mi 5000 km-re lakunk egymástól és örülök,ha szeptemberben együtt tölthetünk pár hétvégét utánna meg ki tudja mikor, mivel katona. Keserves is tud lenni a szerelem, szerintem ne keresd, aki neked van szánva el sem kerülheted:) nem csnálsz rosszul semmit, egyszerűen ilyen "ügyetlenül" jön ki, mint nekem. Élj! :) Puszi
20/L
Csatlakoznék ha nem késő... =/ :DD
Velem is ugyanez a helyzet. 100km-es hatósugaramon kívül esnek a csajok, úgyhogy veszett fejsze nyele. Én az alföldön lakom, Békés megye É-i csücskében. Szeretnék továbbtanulni, Fehérvár, Debrecen, vagy Bp. egyike lesz a szerencsés kiválaszott. Ott új lehetőségek, új lányok várnak, és lehet hogy akkor sikerül alakítani valami fényeset, de az még 2 év.(Márha felvesznek... xD)
17/F
Nyugi egyszer találkoztok egy lánnyal/sráccal akinek tetszeni fogtok de ha összezuhantok akkor !!SOHA!! nem fogtok találni magatok mellé senkit se...nem kell kockulni mozduljatok ki ismerkedjetek járjatok szórakozóhelyekre stbstb..
Velem is előfordult olyan hogy tetszett valaki de neki más tetszett..
De az is előfordulhat hogy nem veszitek észre az apró jeleket (pl. szemezne de te nem veszed észre stb.)
kicsit jobban nézetek körbe..Olvassatok csajozási tippeket : D : )
mindenre van megoldás!
Remélem segítettem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!