Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félelmetes és veszélyes is. Mit csináljak/csinálhatok?
18 éves lány vagyok, nincs barátom. Legalább 2 hete folyamatosan zaklat egy (roma származású) srác, megtudta a számomat, állandóan hívogat, és egyszerűen megijeszt az, hogy megyek vásárolni vagy akárhová, és ott áll a biciklijével az utca végén, hogy "elkapjon" egy pár szóra. A telefonom már két napja ki van kapcsolva. Tegnap is sírva jöttem haza, miután a haverjai is vele voltak, amikor látott, és hangosan nyílvánítottak véleményt, hogy a gyereknek mit kéne velem csinálnia. Akkor telt be végképp a pohár, amikor népes családjának egyik tagja közölte velem, hogy nagyon rosszul járok, ha nem jövök össze a testvérével. Tehát ez fenyegetés. Szüleimnek meg sem merem mondani, mert tuti, szólnának neki, vagy a családjának, de akkor meg mi lenne?? A végén még apuéknak esne baja, akkor meg végem van. Mit csinálhatok ilyenkor? Rendőrségnek szólhatok? De akkor a rokonai mit fognak csinálni?
Könyörgöm segítsetek, itt most nem rasszizmusról van szó, de ezt már nem bírom, rettegek és esz a méreg. Soha rá sem néztem, még köszönőviszonyban sem voltunk. Most mi legyen? Segítsetek légyszíves!!
Szia:)
Szerintem mindenképp szólj a szüleidnek, mert ebből baj lehet. Tudniuk kell a fiúról. És ha szükséges be kell vonni a rendőrséget:s Ígérd meg hogy szólsz neki:)
Szólj a rendőrségnek...
...vagy feküdj le vele. Amelyik tetszik.
19:47!
Mit képzelsz? Feküdj le te egy olyannal, komolyan mondom, megérdemelnéd. Állítsd le magad, bunkó.
Még a mai nap szólj a szülőknek.
Ha nem teszed ki tudja mit fognak veled csinálni.
Remélem nem lesz bajod se neked se apudéknak.
de tényleg szólj ...
puszii
Köszönöm!
Tehát akkor úgy kéne kezdenem, hogy megkérjem szüleimet, próbáljanak higgadtak maradni, és ne legyenek durvák/ellenségesek? És meg kéne beszélnem velük, hogy menjünk a rendőrségre?
Ez jó tervnek tűnik, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!