Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félelmetes és veszélyes is....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félelmetes és veszélyes is. Mit csináljak/csinálhatok?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, nincs barátom. Legalább 2 hete folyamatosan zaklat egy (roma származású) srác, megtudta a számomat, állandóan hívogat, és egyszerűen megijeszt az, hogy megyek vásárolni vagy akárhová, és ott áll a biciklijével az utca végén, hogy "elkapjon" egy pár szóra. A telefonom már két napja ki van kapcsolva. Tegnap is sírva jöttem haza, miután a haverjai is vele voltak, amikor látott, és hangosan nyílvánítottak véleményt, hogy a gyereknek mit kéne velem csinálnia. Akkor telt be végképp a pohár, amikor népes családjának egyik tagja közölte velem, hogy nagyon rosszul járok, ha nem jövök össze a testvérével. Tehát ez fenyegetés. Szüleimnek meg sem merem mondani, mert tuti, szólnának neki, vagy a családjának, de akkor meg mi lenne?? A végén még apuéknak esne baja, akkor meg végem van. Mit csinálhatok ilyenkor? Rendőrségnek szólhatok? De akkor a rokonai mit fognak csinálni?

Könyörgöm segítsetek, itt most nem rasszizmusról van szó, de ezt már nem bírom, rettegek és esz a méreg. Soha rá sem néztem, még köszönőviszonyban sem voltunk. Most mi legyen? Segítsetek légyszíves!!

2010. máj. 29. 19:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

igen pontosan,

így jó lesz ahogy leírtad

sok sikert:)

2010. máj. 29. 19:54
 12/27 A kérdező kommentje:

Hú, nagyon köszönöm!

Még csak annyi, hogy gondoljátok, a rendőrség megijesztené/visszafogná őket? Ezek nem ismernek se istent, se embert, de remélem, leállítják őket akkor.

2010. máj. 29. 19:56
 13/27 anonim ***** válasza:

szerintem egy kicsit visszafgná őket meg biztos azért meghúzódnának. bár kitudja :S

nekem is volt egy ilyen esetem.

egy román srác mindig ott bicózott az utunkba, és mindig beszélt meg egyszer fogdosott is :S

egyszer meg a haverjával volt és ő is hozzámért :S

és beszélgettek de nem magyarul és sajnos nem tudom mit beszéltek. ki tudja rám is miket mondtak. kisem mertem menni a házból egész nyáron. igy végül elis költöztek a városból és szerencsére nem láttam már 1 éve.

szóval nagyon sok sikert kívánok és remélem rendbe jön minden

vigyázz magadra :)

2010. máj. 29. 19:59
 14/27 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp hívd a rendőrséget.
2010. máj. 29. 20:00
 15/27 anonim ***** válasza:

Ezt lehet felkellene tenni a kurucinfóra,most viccen kívül,megtudni ki az a tróger és elbeszélgetni vele pár skinheaddel,vagy pedig a gárda segítségét kérni.A sünök meg semmit se tesznek legalábbis még.

Szóljál egy pát nagydarab spanodnak és majd abbahagyja tuti hidd el a cigók tartanak attól aki edz,tisztelik úgymond.

Levinnék egy stukkert azt mindjár kussba lennének.

SZEBB JÖVŐT!

De lesz is.

22F

2010. máj. 29. 20:04
 16/27 anonim ***** válasza:
szerezz be egy shotgun-t és aztán adjál nekik!
2010. máj. 29. 20:14
 17/27 anonim ***** válasza:

Először is mindenképpen szerezz be egy gázspray-t, riasztópisztolyt, bármit. Talán katonai ruházat,vadászboltokban adnak pult alól, vagy ha van ismerősöd aki tudna neked szerezni..

Másik, hogy mindenképpen szólj a szüleidnek, és ha lehet, ne mászkálj egyedül.Este meg pláne ne.

2010. máj. 29. 20:21
 18/27 Funktasztikus ***** válasza:
szolj egy két haverodnak ilyesszenek rájuk hidd el a csak a pofájuk nagy:) nincs egy jól kigyurt ismid sem?:)
2010. máj. 29. 20:37
 19/27 anonim ***** válasza:
Feljelentheted zaklatásért és fenyegetésért.
2010. máj. 29. 20:39
 20/27 anonim ***** válasza:

Felejtsd el a rendőrséget.Az ilyen cigányokat csak feltüzeled ezzel a lépéssel,még rosszabb lesz.Szüleidet is megverhetik,stb.Csúnyán elfajulhat,de azért megér egy próbát a higgadt,felnőtt beszélgetés.Este tényleg ne járj egyedül és olyan környéken még nappal se.Kurucinfó és hasonlók tényleg hasznosak lehetnek!Gázspray,ilyesmi,alap!

A legjobb mégis a baráti kör hímpéldányaihoz fordulni és egyszerűen összetörni őket símaszkban.Ha városban élsz(hová valósi vagy,tényleg?),kereshetsz idősebb bőrfejűeket,akik szinte biztosan segíteni fognak.(ne ilyen kis 20 éveseket)Vagy rokonság.A lényeg,hogy egyszer,de határozottan.A félelmedet rögtön kiszúrják,addig is vegyél pár önvédelmi leckét!

Kitartás!

29f

2010. máj. 30. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!