Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félelmetes és veszélyes is....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félelmetes és veszélyes is. Mit csináljak/csinálhatok?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, nincs barátom. Legalább 2 hete folyamatosan zaklat egy (roma származású) srác, megtudta a számomat, állandóan hívogat, és egyszerűen megijeszt az, hogy megyek vásárolni vagy akárhová, és ott áll a biciklijével az utca végén, hogy "elkapjon" egy pár szóra. A telefonom már két napja ki van kapcsolva. Tegnap is sírva jöttem haza, miután a haverjai is vele voltak, amikor látott, és hangosan nyílvánítottak véleményt, hogy a gyereknek mit kéne velem csinálnia. Akkor telt be végképp a pohár, amikor népes családjának egyik tagja közölte velem, hogy nagyon rosszul járok, ha nem jövök össze a testvérével. Tehát ez fenyegetés. Szüleimnek meg sem merem mondani, mert tuti, szólnának neki, vagy a családjának, de akkor meg mi lenne?? A végén még apuéknak esne baja, akkor meg végem van. Mit csinálhatok ilyenkor? Rendőrségnek szólhatok? De akkor a rokonai mit fognak csinálni?

Könyörgöm segítsetek, itt most nem rasszizmusról van szó, de ezt már nem bírom, rettegek és esz a méreg. Soha rá sem néztem, még köszönőviszonyban sem voltunk. Most mi legyen? Segítsetek légyszíves!!

2010. máj. 29. 19:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

mond el szülaidnek és költözzetek el:S

sajnálom

én is tutira beparáznék, mert már volt 1-2 esetem "ezekkel"

2010. máj. 30. 00:38
 22/27 anonim ***** válasza:

hát igen jó lenne ha arendősrésg tehetne valamit, de annyi joguk nincs már, mint a...-nak

ők is félnek acigóktól:S

sajna ez atapasztalatom h eddig minden ügyet amihez közük volt és tudok rola simán megusztak

marad a költözés:S

2010. máj. 30. 00:40
 23/27 anonim ***** válasza:
mi tavaly egy falubulin voltunk a barátnőimmel a fiúk otthon maradtak... felkért táncolni a helyi család "feje" nemet mondani se mertem. Persze a család nő tagjai enyhén érdekesen néztek ránk. Aztán amikor kérdezte, hogy hogyhogy csak csajok vagyunk, kedvesen közöltem vele, hogy egymást szeretjük és természetesen nagyon szimpi dehát ez van. Onnantól kezdve mindenki csak mosolygott ránk... Inkább nézzenekmelegnek, minthogy belénk kössön pár hisztis csaj... Tehát legyél taktikusan okosabb, ha megoldható, amibe nem tudnak belekötni. Gázspray nálam is mindig van. ÉS igen, volt rendőr barátom 4 évig nem fognak segíteni amíg komoly bajod nem lesz. és igen, a szüleid gondolom a tisztességes fajtából való, akik azt hiszik, szépszóval képesek az ilyet megértetni velük. Nem fogják. Vagy tényleg csak van egy nagy darab kopasz ismerősöd aki eljátszaná párszor a pasidat... Sok sikert! 27N
2010. máj. 30. 01:05
 24/27 anonim válasza:

A rendőrség nem hiszem hogy hosszútávon megoldást jelentene, bosszúból úgyis rád szállnának később.

Szülőktől viszont szokásuk tartani, lehet elég ha apád egyszer csúnyán néz a gyerekre. De szintén hatásos ha szülők szájából hallják 1-2 közismert arab vagy szláv származású önkényes igazságtevő nevét(közeli ismerősként megemlítve), attól a reakcióidejük elteltével azonnal lesápadnak. Ha nem jön be a verbális észheztérítés, akkor lehet próbálkozni kutyával(kölcsönös gyűlölet), esetleg pisztolynak látszó tárggyal, azt mindig meg akarják nézni, de kihangsúlyozzák, hogy messziről. Airsoftnál ez úgy 20 méter volt, de egy gázpisztoly esetében ami ugye fém és az látszik rajta a távolság nagyban nőhet.

2010. máj. 30. 04:39
 25/27 anonim ***** válasza:
Sok tanácsot adtak, így felesleges leírnom mégegyszer, max annyit ha lehet ne igen járj egyedül, egy fiu mindig legyen melleted
2010. máj. 30. 11:16
 26/27 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel az egész elfajzott korcs csoporttal, hogy hála a magyar társadalom elmebeteg liberális felfogásának, ami a cigányokat védi, az egyértelműen a fatájukból eredő deviáns, agresszív, élősködő viselkedésüket azzal "magyarázzák", hogy szegényeket kirekesztik. Mivel a magyar rendőrség ennek az államnak, felfogásnak a gépezete, így az ő védelmükre nem számíthatsz sajnos. Vedd komolyan a fenyegetőzést, mert nagyon nem szeretném, ha az elkövetkező hetekben az folyna a médiából, hogy egy újabb fiatal, magyar nő esett áldozatául a cigányoknak. Szólj a nagyobb darab, erős férfi ismerőseidnek, hogy kísérjenek, legyenek a közeledben, bárhova mész. Ha ilyenek nincsenek, keress az interneten ilyeneket hazafias fórumokon, biztos vagyok benne, hogy a védelmükbe vesznek és segítenek. Ha férfi lennék és hozzám fordulna ezzel egy fiatal lány, én tuti segítenék.
2010. máj. 30. 14:16
 27/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mégegyszer köszönöm a tanácsokat, gondoltam, közlöm a fejleményeket. Felhívtam egy ismerősömet a megyeszékhelyről (az öltözködésével is hangsúlyozza, hogy erősen nemzeti érzelmű), és elmeséltem neki, hogy mi van. Kérdeztem, hogy megtenné-e, hogy lejön, és kézen fogva sétál velem. Azt is mondtam, hogy szóljon már 1-2 hasonló ismerősének. Nem kellett kétszer mondanom, a hét végén azt mondta, le tud jönni, és szerinte utána nem lesz gondom ezzel. Vagy ha mégis, majd keményebben veszik kezelésbe az ügyet. Ezzel eléggé megnyugtatott, és jól is esik, hogy a haverjainak senkije semmije nem vagyok, ennek ellenére állnak rendelkezésemre. Hát eddig úgy gondoltam, hogy nem szabad átalánosítani, de ezek után egyre inkább kénytelen vagyok a radikálisok nézeteit vallani...Az eszem megáll komolyan mondom. Ők csinálnak olyat, ami alapvetően büntetendő, és még én rettegjek???

Na de már rendben lesz a dolog, remélem.

2010. máj. 31. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!