Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hármasikrek? Hogyan tovább?

Hármasikrek? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Sajnos természetes úton minden próbálkozás ellenére sem sikerült teherbe esnem, lombik programmal harmadszorra úgy tűnik megtörtént a csoda. :)

7 hetesen voltam ultrahangon, akkor már azt mondta a doki, hogy lehet dupla csoda vár ránk, de nem tudta pontosan megmondani. Most 12 hetesen az orvos nagy vigyorral közölte, hogy 3 sejtből 3 baba lesz, vagy is hármas ikrekkel vagyok terhes. Azt hittem leborulok az "ágyról".

Az egyik pillanatban körbeugrálok örömömben a szobában, hogy végre sikerült és minden rendben van. A másik pillanatban zokogok az ágyban, hogy még is honnan teremtünk elő egyszerre 3 gyereknek minden szükségletet. Hova tesszük őket egy negyedik emeleti 2 szobás kis lakásban? Hogy cipelem fel őket egy lift nélküli társasházban a negyedikre séta után? Hogy fogom én ezt segítség nélkül kibírni?

A férjem és az én szüleim is 150 km-re élnek tőlünk, mindannyian dolgoznak még, nem tudnak hónapokig mellettünk ülni, hogy segítsenek. A környéken a barátainkon kívül nem számíthatunk senkire, akik szintén kisgyerekesek, így rájuk sem korlátlanul.

Egy barátnőm már felajánlotta, hogy a cuccokat, amikre nekik már nincs szükségük szívesen odaadják, de ettől még totál be vagyok rezelve.

Nagyon vártam, hogy teherbe essek, de mostmár félek mindentől. Félek a terhességtől, a szüléstől, attól, hogy milyen lesz az életünk három pici jövevénnyel!?

Ikres kismamák, vagy anyukák. Ti hogy viseltétek, hogy reagáltatok, milyen gondolatok jártak a fejetekben, amikor kiderült, hogy nem egy baba érkezik a családba?

2014. febr. 27. 10:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
100%
Szia :) Na mi van veletek ? Régen írtál már :) Megszülettek a babák ? :)
2014. júl. 27. 12:04
 62/84 A kérdező kommentje:

32. hétre megszülettek az ikrek. Sajnos nem sok időm van írni, pörögnek az események.

Abigél 1610 g

Áron 1370 g

Ábel 1540 g

Mindannyian jól vagyunk, bár engem nagyon megviselt a császár és a koraszülöttjeim látványa kezdetben, ahogy a pici testükből annyi vezeték lóg. Áron a B baba. A légzésével gondok vannak, nem mindig hajlandó magától lélegezni, de az orvos szerint nincs semmi baj, bele fog jönni. Abigél és Ábel a súlyuknak és koruknak megfelelő állapotban vannak. Mindhárman szépen fejlődnek napról napra.

Ezen felül már most úriemberek a fiaink, hiszen hagyták, hogy a leányka nőjön legnagyobbra. :)

Bár keserédes minden napunk, nagyon boldogok vagyunk és szurkolunk. Minden nap hoz valami újat. A család és a barátok még most is egymás kezébe adják a kilincset. Én már itthon vagyok, édesanyám és anyósom is minden időt nálunk tölt, amennyit csak tud, szinte semmire nincs gondom a babákon kívül.

2014. júl. 27. 13:49
 63/84 anonim ***** válasza:
76%
Elég kis picikék, de napról napra nagyobbak lesznek, és erősebbek :) Gratulálok a babákhoz, sok boldogságot és egészséget nekik is, neked is! :)
2014. júl. 27. 14:10
 64/84 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok az ikrekhez :) Mindenképp írj ha van időd :) Nagyon jó egészséget kívánok neked és a piciknek is :) Hidd el nemsokára mind hazamehettek :) Abigél és Ábel ? Hogy hogy ezek lettek ? :) Azt hittem hogy a kislány Alíz lesz a másik kisfiú pedig Ákos :) Ezek is nagyon szépek csak nem erre számítottam :)
2014. júl. 27. 16:11
 65/84 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok én is, sok erőt kívánok a kórházas időszakhoz, remélem, hamar otthon lesztek mindannyian.
2014. júl. 27. 17:35
 66/84 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagytok?
2014. aug. 7. 22:38
 67/84 anonim ***** válasza:
100%
Szia :) Miújság ? Hogy vagytok ? Áron légzése rendbejött ? Hazavihettétek már a babákat ? :)
2014. aug. 11. 11:06
 68/84 anonim ***** válasza:
78%
Kedves Kérdező! Hogy vagytok?
2014. szept. 8. 23:54
 69/84 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagytok? :)
2014. szept. 9. 06:23
 70/84 anonim ***** válasza:
100%

Szia :)

Régen írtál. Mi van a babákkal ? Jól vagytok ? Miújság ? Minden rendben ?

Tudom hogy elfoglalt vagy de nagyon izgulunk értetek, írj ha tudsz :)

2014. szept. 15. 11:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!