Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez már a szülés előjele? Első...

Ez már a szülés előjele? Első baba és fogalmam nincs, hogy mi a normális. Tovább lenn

Figyelt kérdés
34 hetes terhes vagyok,ma reggel arra ébredtem , hogy nagyon fáj az alhasam kb 4 x nagyon erősen belehasított az alhasamba.A baba nagyon nyugtalan volt,nagyon aktív.Olyan érzés volt, hogy a medencecsontomat kalapáccsal ütnék.Majd elmúlt. Azóta fekszem, mert semmi energiám és időnként kb óránként 2x 15 percre elkezd fájni az alhasam (nem görcsöl,olyan hasító, kellemetlen érzés)és hasít a végbelembe. Ez normális? Ja és a hasam 1hete lecsúszott. Tegnap voltam vizsgálaton és azt mondták, hogy teljesen lenn van és beilleszkedett a feje .
2013. dec. 18. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem normális,főleg még csak 34hetes vagy.
2013. dec. 18. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem szokványos dolog, én megmutatnám orvosnak...
2013. dec. 18. 14:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj nézesd meg magad. Nekem nem volt ilyen. Főleg nem 34 hetesen
2013. dec. 18. 14:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Remélem azóta voltál már a kórházban megnézetni, hogy minden rendben van-e.

A leírás alapján tágul a medencéd, készül a szülésre, viszont a hasító fájdalom az nem hiszem, hogy normális.

2013. dec. 18. 16:29
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen, egy fél napig szenvedtem aztán a méhszájértékem ci 3000ről 1000 lett
2013. dec. 18. 18:43
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Elaludtam. Most jobban vagyok, csak akkor kellemetlen és fájdalmas ha a babó mocorog.Hétfő este kell mennem védőnőhöz, de ha rosszabb lenne, egyből telefonálok. Remélem nem lesz baj
2013. dec. 18. 19:38
 7/9 A kérdező kommentje:
kedves utolsó és rá mennyi időre szültél? Hány hetes erhes voltál?
2013. dec. 18. 19:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Szorítok! Magnéziumot nyomasd ezerrel és pihenj sokat!
2013. dec. 18. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:
5ös vagyok még nem szültem 38 hetes vagyok nekem a 35. héten volt ilyen fájdalmam
2013. dec. 18. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!