2012- Terhesség alatt, has szurkálás, enyhe nyomásérzés normális? Bővebben lent
Az lenne a kérdésem lényege, hogy egyrészt olvastam hogy normális ahogy nő a méh (első baba) tágulnak,nyúlnak a szalagok és teljesen normális hogy ezt lehet érezni hogy néha beszúr egy pillanatra, majd abbamarad,ez természetes.
Másrészt egyik barátnőm,most szült mondta hogy nem szabad hogy fájjon szedjem a magnéziumot, sokat szedjek, nehogy elmenjen a babám a göcsök miatt.
Jól megijesztett... :-(
és elbizonytalanodtam, hogy akkor ezek a "megjön érzés" vajon teljesen normális vagy annyi magnéziumot szedjek,hogy ezt se érezzem?
Nekem van úgy hogy egy nap többször 5-6 is érzem, néha nem érzem, szedek vitamint és magne b6 -ot kb 3 darabot egy nap, vérzésem nincs, se más panaszom.
Gondolom ha baj lenne nagyobb görcsei lennének, és véreznék is.
köszi a válaszokat :-) 16 hkm
Nekem a 15 héten voltak pár napig ilyesfajta mensi szerü fájások. Én akkor mentem pont az orvoshoz megvizsgáltak nem volt semmi gond. A gond csak akkor van ha erősen görcsölsz. Tényleg attól fájhat ahogy nől a méhed ez teljesen norméláis. Szedjél nyugodtan napi 3 magnéziumot ártani nem fog.:)
Boldog babavárást!:)
23 hkm
Az oldalt érzett nyilallás hirtelen mozdulatokra,vagy pl.fekvésből felálláskor a méhszalagok terhelése miatt vannak,teljesen normális.A mindjárt megjön érzés is gyakori,de ha erős görcs,vagy vérzés kíséri,akkor irány a kórház.A magnézium tényleg nem árt,nekem is napi 2-t ajánlott a doki,úgy,hogy semmilyen panaszom nem volt.Harmadik babámat várom,és a 20.hétben járok.
Minden jót,és inkább az orvosodra hallgass elsősorban,mert még jóindulattal is olyan sok butaságot mondanak ilyenkor ,terhesség alatt egy anyukának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!