6 hetesen normalis az enyhe alhasi gorcs?
Figyelt kérdés
Nem verzem,nem is barnazok,de eleg sokat gorcsolok enyhen,hetfon megyek nodokihoz.Mar van egy 16 hos fiam,vele nem volt ennyi para :)...csak azota annyi rosszat olvastam,es hallottam terhessegekrol,hogy nagyon aggodni kezdtem.Tudom nem szabad,es art,probalom is terelni a gondolataimat,csak zavarnak ezek a gorcsok :(2012. febr. 4. 13:18
1/3 anonim válasza:
Teljesen normális!! Sztem! Nekem is így volt kb. 12. hétig, végig paráztam az egészet, hiába mondta a dokim, hogy nyugi. 8 hós baba mamija. :-)
2/3 anonim válasza:
Mindenképp szedj MagneB6-ot. Nekem is folyamatosan voltak görcseim, most már kezdenek múlni (kopkopkop) :) Inkább akkor voltak, mikor dolgozom. Szóval a MB6-ból akár 3x2-t is bevehetsz, nekem nagyon sokat segített! Nyugodt és boldog babavárást! 12hkm
3/3 Tóth Bernadett2 válasza:
Normális, bár én is aggódok, 2. baba. A fiam 1 éves, nála nem izgultam így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!