Az normális, hogy szülés előtt 2-3 héttel elkezdtem fogyni?
Nem vészesen,csak furának tartom,mert a végén hízni szoktak még a kismamák és nem fogyni.
2 hét alatt fogytam 70 dekát.
Másnál is volt ilyen?Ugye ez nem betegségre utal?
37+6 hkm
szerintem egyáltalán nem gond és nem is fura.....nyomja a baba a pocakod, lehet enni sem bírsz annyit mint előtte...
szerintem ez egyáltalán nem probléma!!
Hát igen,azt észre vettem,hogy nem bírok annyit enni mint ezelőtt,de viszont nem válogatom meg amit eszem..eszek csokit,sütit,tésztát,főzeléket,meg mindent amit megkívánok..de van olyan is,hogy olyan étvágytalan vagytok,hogy szinte alig eszek mert nem esik jól semmi..olyankor inkább csak édességet eszem,mert az sajnos mindig jólesik :/ :(
14 és fél kilót híztam eddig,de ebből visszafogytam 70 dekát.Nem mintha nem örülnék neki,csak tényleg furi :) Egy hét alatt leszedett rólam a babóm 60 dekát. :)
A 36 hetes Uh-on a doki 3200g-ra becsülte a babám súlyát,és kicsit megijeszt,hogy most meg fogyok is,és ő meg hatalmas baba lesz.
Hát nekem fogyás,mivel a terhességem eleje óta csak híztam..a leges legelejétől csak gyarapodtam,egyetlen dekát sem fogytam eddig,egyetlen egyszer sem hánytam a babámmal,folyamatosan jól tudtam enni!!
Szóval igen,NEKEM FOGYÁS!!!És elég érdekesnek is tartom,hogy pont a végére,amikor ilyenkor szoktak a kismamák pl vizesedni is még csak igazán!!
Úgyhogy lehet kedves utolsó,hogy neked ez vicces vagy röhejes,de NEKEM NEM AZ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!