Két hete lefeküdtünk a barátnőmmel óvszer nélkül. Úgy történt a dolog, hogy előző nap menstruált és az azt követő nap feküdtünk le. Nem élveztem bele. Nem tartott 5 percnél tovább. Szerintetek mennyi az esély rá, hogy terhes lehet?
Minden tettünknek következményei vannak, minden tett egy döntés is egyben, hogy hogy akarod élni az életed. Ezt minél előbb megtanulod, annál jobb. Kockáztattál. Nagyot. A saját érdekedben tanuld meg használni az óvszert mielőbb, mert rövidesen egy ilyen döntés babával, abortusszal, vagy nemi betegséggel jár, és utólag a biológiának magyarázhatod, hogy de hát kevés esély volt és csak 5 percig tartott. A saját érdekedben gondolkodj előre!
(A fiam akkor fogant, amikor még picit meg volt a mensim. A különbség annyi, hogy felnőtt vagyok és akartam. A barátnőd nem örülne, ha nektek is bejönne ez a szokatlan időpont. Teherbeesésre minden nap alkalmas lehet! Nincs biztonságos nap, ezt ne feledd!)
Semmit nem jelent ha nincsenek tünetek. Én 38 hétig voltam terhes, soha nem voltam rosszul, nem fájt a mellem, nem produkáltam semmilyen terhes tünetet. Mégis egészséges gyermeket szültem.
Valószínű hogy nem terhes, most. De jobb nem játszani a tűzzel, egy abortusz tönkreteheti a lelki vilàgát ahogy egy nem várt baba is az életeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!