Kiszakadt az óvszer, terhes lehetek?
10 napja késik és még nem vettél tesztet???
Amúgy gratulálok a babához, ez szinte biztos, hogy az! :)
Teszt???
Az legyen az első,már biztosat mutat!
"Tudnod kell, hogy a menstruációs ciklus alatt létezik egy időintervallum, amelyet termékeny vagy ovulációs időszaknak is neveznek, és amely a legmegfelelőbb a fogamzásra. Ez az időszak a következő menstruáció 19. és 12. napja közé határolható be. A peteérésnek nincs megszabott ideje, főleg, ha a menstruáció rendszertelen. Azonban a teherbeesésnek sokkal több ilyenkor az esélye."
"Önmagában a gyakori vizelési inger nem specifikus terhességi jel, tehát csak azért, mert gyakran kell pisilned még nem biztos, hogy terhes vagy. Azonban már a kora terhességben gyakrabban érezheted az ingert, ami a hormonváltozásoknak tudható be. Tudnod kell azonban, hogy a rohamos hormonváltozások nagyjából az 5.-6. héten jelentkeznek, tehát a fogantatás után néhány nappal, de még a beágyazódás környékén(a fogantatás után 10-12 nappal)sem következtethetsz egyértelműen terhességre csak abból, hogy gyakrabban kell wc-re járnod."
Egyébként pedig csinálj tesztet, már rég kimutatja. Ha felfáztál attól késhet és fájdalmat is érezhetsz.
Az hogy nem vagy rosszul, még nem biztos hogy nem vagy terhes :)
Nekem is pont így volt. negyed óránként szaladtam pisilni! és most 13 hetes vagyok.
Holnap reggel vegyél tesztet, és csináld is meg rögtön, ha hazaértél! Kimutatja már ha nem első pisiből is csinálod! azért várjuk az eredményt és drukkolunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!