Terhes lehetel ettöl?
Szió mindenki!:)
Sexelni akartunk barátommal én elöször szájjal kényesztettem ött aztán kivertem neki ledöntött az ágyra és gumi nélkül rakta be de nem dugott csak bennem volt olyan 2 másodpercig mert azonal megugrodtam és szoltam neki huzza ki..szoval na ez a sztory nem hiszem hogy enyitöl teherbe lehet esni de azért megkérdem mi a véleményetek??
Inkább a helyesírásra kéne ráfeküdnöd... Hihetetlen, hogy némely emberek milyen gyalázatos helyesírással bírnak...
És hogy a kérdésre is válaszoljak: de, lehetsz terhes.
Igen lehetsz terhes,énis igy maradtam az:) es született 2kislányom :)
es errol meg annyit h a tunetek nem mindenkinel jelentkeznek,nem a terhesseg elejen:) vagy várd meg h megjön-e(amit nem javaslok) vagy az" egyuttlét" utan 8-10nappql.csinalj egy terhességi tesztet:)
Terhes vagy!
De komolyan. Ha nem akartad, akkor miért engedted, hogy csak 2 másodpercig is berakja? Ahhoz, hogy berakja, Te is kellesz. Ha nem, akkor az erőszak. De az nem két másodperc.
Inkább még a helyesírásoddal kellene bajlódnod.
Hasonlítsad össze mondjuk ezzel. Most én leszek a magyar tanárod.
Terhes lehetek ettől?
Üdv. mindenkinek!
Szexszelni akartunk a barátommal. Én először szájjal kényeztettem Őt, azután kivertem neki. Ledöntött az ágyra és gumi nélkül be rakta, de nem dugott, csak bennem volt, olyan 2 másodpercig, mert azonnal megugrottam és szóltam neki, hogy húzza ki.
Szóval ez a sztori. Nem hiszem, hogy ennyitől teherbe lehet esni, de azért megkérdezem a véleményeteket.
Próbáld összevetni a két szőveget, és nézd meg, hogy miben és mennyiszer hibáztál. Gyakorlás képpen elrejtettem helyesírási hibát is a javított szövegben. Azt is próbáld megtalálni. Ha megy, Írja újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!