Kiszakadt az óvszer, terhes lehetek?
Figyelt kérdés
3 hete kiszakadt az óvszer, most előszőr történt ilyen velem 4 év alatt! Ha lenne munkánk nem lenne baj mert szerettunk volna kisbabát de En is es a parom is elveszítettük az állásunkat! 23 éves vagyok és sajnos nagyon nehéz munkát találni! Szüleim nagyon szigoruak es biztos jön a kioktatás hogy milyen felelotlen vagyok es hogy fogom felnevelni, pedig mindig vigyaztunk es ilyen sosem törtent! 10 napja késik és a jobb petefészkem rettentöen fáj néha a bal is! Ezen kivül 15 percenkent wc re jarok! Felfazas, terhesseg vagy valami nagyobb baj lehet?2013. okt. 13. 22:44
11/81 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt! Azert rettentoen felek hogy fogom elmondani a szuleimnek ha pozitiv.
2013. okt. 13. 23:50
12/81 A kérdező kommentje:
2.an kellett volna megjönnie es elotte egy hete voltunk egyutt, akkor szakadt ki az ovszer
2013. okt. 13. 23:52
13/81 anonim válasza:
Akkor lehet megúsztad, de biztosat tényleg csak a teszt tud mondani. A pár száz Ft-os is kimutatja, nem kell a legdrágábbat venned.
14/81 anonim válasza:
Én is tartottam a bejelentéstől, mert, bár nekünk a második, de páromnak igencsak kell egy másik munka két babó mellé :) igazából örültek is nagyon, de aggódnak az anyagiak végett. Fel tudjuk nevelni, ne értsetek félre, de egy két dolgot nélkülözni kellene ha nem lesz még más munka.
15/81 A kérdező kommentje:
Ezaz hogy nekunk egyikunknek sincs munkaja! Pedig ha lenne en annyira orulnek a babanak! En szlovakian lakom nem magyarorszagon! Sajnos! De itt is vannak olcso tesztek!
2013. okt. 14. 00:15
16/81 anonim válasza:
Munkát sajnos nehéz itt is találni. Nálunk is csak párom dolgozik!
17/81 anonim válasza:
ill. dolgozott is. bocsi, rosszul fogalmaztam
18/81 A kérdező kommentje:
Ha jol emlekszem 23 an tortent ez es ahogy kiszamitottam az ovulacios kalkuratorral 15-21 ig mutatja! Ez mit jelent?
2013. okt. 14. 00:23
19/81 anonim válasza:
En is peteeres utan napokkal lettem terhes. (Nalunk tervezve volt,csak a parom nem tudott pont peteeresre hazajonni) a teszt mar mutatja a tutit,minel hamarabb megcsinalod,es ha pozitiv tobb idod lesz gondolkodni a baboca sorsaval.
20/81 anonim válasza:
Esemény utáni tablettáról nem hallottál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!