Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi az esély rá hogy...

Mennyi az esély rá hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Minden alkalommal használunk óvszert,eddig egyszersem jött le vagy szakadt szét,legalábbis nem vettünk észre ilyet. Szétjöhetett a gumi úgy hogy nem vettük észre? Mert ha nem jött szétt akkor nem ment be sperma és nem lehetek terhes. Máshogy meg nem hinném hogy bement volna. Nagyon remélem hogy nem vagyok terhes és csak elszámoltam magam a menzesszel. Meg általában nem is jön meg napra pontosan. Néha 28 néha 31 nap. Ugye nem lehetek terhes? 20 évesek vagyunk még csak és nagyon nem kell nekünk gyerek,nem állunk valami jól anyagilag és először az egyetemet szeretném befejezni.

2013. szept. 5. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha mindig jó minőségű óvszert használtatok, akkor nem valószínű, hogy terhes lettél. Ha már meg kellett volna jönnie, vegyél drogériában, vagy gyógyszertárban tesztet és reggeli első vizeletből végezd el. 10-es tesztet vegyél, az a legjobb. Ha neg. lesz, simán késik csak :)
2013. szept. 5. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Az óvszer ha elszakad azt észreveszitek, mert gumiból van így ha elszakad akkor az egész végig szakad, hidd el tudom, nekem sikerült 2 szer körömmel kiszakítani, rohantunk is 72 órás tabiért. Észreveszed ha az óvszer kiszakad. Nem olyan egyszerű azért teherbe esni, így ha védekeztetek biztosan nem vagy terhes. Ha amúgy sem pontos a mensid akkor biztosan csak azért késik. Stressz, betegség, sulikezdés stb. mind mind bezavarhattak a mensidbe, biztosan megfog jönni néhány nap késéssel. Ha esetleg 1 hetet is késne vehetsz egy tesztet vagy elmehetsz dokihoz.
2013. szept. 5. 20:49
 3/5 A kérdező kommentje:
durex volt...eddig nem volt vele semmi gond...sztm nem rossz minőségű. Ha jól számolom ma kellene megjönnie,meg zsíros is a hajam mint általában menzesz előtt,ki is pattogott a homlokom meg ideges is vagyok úgyhogy a pms összes jele itt van...
2013. szept. 5. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Drogériában olcsóbbak a tesztek, mint a gyógyszertárban. Valamint én mikor terhes lettem a 10-es teszt még semmit sem mutatott mikor a 25 X-epil teszt már láthatóan két csíkos volt. Azóta 30 hetes terhes vagyok.
2013. szept. 5. 20:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Masnap megjott szoval nem vagyok az..de azert koszi
2013. szept. 8. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!