Kiszakadt az óvszer, terhes lehetek?
Totál azt éreztem, hogy nem lesz pici. ennyit a megérzéseimről..
Nyugodj meg és légy pozitív, van még idő munkát találni! Én drukkolok nagyon. Nővérem szerint pedig nem kerül sokba egy újszülött (másfél éves a kisfia), pláne ha egy csomó minden van is otthon.
Gratulálok! :)
Amit megkívánsz, azt eheted.
fontos, amit azért ne: nyers hús, nyers tojás, lágy sajtok.
ami jó: sok zöldség, gyümölcs, fehérjedús ételek.
mindenképpen kezdj el szedni folsavat, a 12. hétig kötelező!! és persze én a terhesvitamint is ajánlom. (elevit, gravida, femibion, akármelyiket)
dolgozni dolgozhatsz, ha nem nehéz fizikai munkát végzel, és ha nem jön közbe semmi (vérzés, stb).
amire még oda kellene figyelned, az az hogy kerüld a forró fürdőt és öltözz fel normálisan, nehogy megfázz, felfázz.
ja és én az első 12 hétben semmilyen gyógyszert nem ajánlok, én inkább kibírtam, hogy fájt a fejem, nem vettem be gyógyszert.
ha megfázol vagy bármi történik, mindig mondd el a gyógyszertárban, hogy terhes vagy, mert akkor azonnal kiesik a gyógyszerek kb. 90 százaléka, sajnos tapasztalat, de jobb vigyázni.
próbálj meg nem stresszelni, élvezd a babavárást, pihenj sokat.
Ha pedig gyakori a rosszullét, akkor arra jó a pár korty hideg cola, illetve a magne b6.
ennyi jutott eszembe hirtelen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!