7napja késik a menszeszem ésnem csináltam tesztet! Viszont a barátomal mindig védekezünk és Óvszert használunk! Ő aztmondja hogymindig ellenőrzi hogyha kivan e lukadva az óvszer és általába mindíg azaktus után nézi meg hogy ki lukat e lehetek terhes?
Húú múltkor én is nagyon betojtam:)
Mivel a fiam akkor volt 9hós, és nagyon korai lett volna, és apával sem voltunk a topppon.
2hétkésés után megjött, azóta minden rendben
az a 2hét pokol volt, nagyon féltem.
Biztos nincs semmi baj!
Nekem cisztám volt, amiatt nem jött meg.
Gyógyszeresen kezelték.
Csinálj tesztet, azt az orvosok is megkérdezik, hogy csináltál-e, és menjél el dokihoz, ha nem érzel semmi utaló jelet arra, hogy megjönne.
Nekünk 2 évvel ezelőtt volt egy baba paránk :-) Szerintem 1 napot késett, a többit pedig ráidegeskedtem (még 4 napot) már minden tünet meg volt, nagyon nem jött volna jól az a baba....vettem 1 tesztet, negatív lett, rá fél órára megjött.
Nyugi, felelősségteljesen védekeztetek, nem lesz baj! Csinálj egy tesztet és nyugodj meg!
Ha továbbiakban sem jön meg, menj el dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!