2 hete és 3 napja késik? Óvszer mellett teherbe esni?
Figyelt kérdés
Csak óvszerrel voltunk együtt, már csináltam 2 tesztet de negatív. nem értem hogy miért késik....1-2 napokat szokott késni de ennyit...lett baba valakinél ilyen védekezés mellett? most lesz 3 éves a gyerkőcünk.2011. febr. 16. 14:12
1/2 anonim válasza:
Ha két és fél hét után negatív a teszted, akkor nem baba, mert már ki kellene mutatnia.
Nézesd meg magad dokival, lehet egy kis hormongond.
amúgy az óvszer is csak 99%-ban nyújt biztonságot:(
2/2 anonim válasza:
Nyár van drágáim figyeljetek a folyadékmennyiségre nekem is volt olyan már kamaszként is hogy nyáron nem menstruáltam szinte. Kiszáradás hő is mint stressz hathat rá..Aki nemi életet él ilyenkor szokott megijedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!