Teherbe estem? Késik a menstruációm!
Figyelt kérdés
A menstruációm március 7-11 között volt, 17-én voltunk együtt a párommal megszakítással (nem volt bennem sokat, sőt.. igen keveset, nem ment el). Kedden kellett volna megjönnie, görcsölök, fehér folyásom van, de nem jött meg pedig többször is éreztem, mintha folyna. Holnap tesztelek. A múlthetem elég stresszes volt, lehet köze a késéshez? Az számít, hogy márciusban kezdtem el nemi életet élni? Tudom, hogy az előváladéktól is lehetek terhes, na de mennyi lehet az esélye, hogy most azt vagyok?2010. ápr. 8. 10:36
1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és a márciusi is késett 2 napot.
18L
2010. ápr. 8. 10:40
2/3 anonim válasza:
A stressztől akár még az is előfordulhat,hogy kimarad egy menses.Ne görcsölj és ne idegeskedj, nem vagy terhes. A leírtak alapján nemhinném. Nekem is volt,ogy kb 1 hetet késett, de ne ess kétségbe. A stressz simán okozhatja.
3/3 A kérdező kommentje:
Ma reggel megjött!
2010. ápr. 9. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!