Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap kellett volna megjönnie...

Tegnap kellett volna megjönnie de késik, az óvszer pedig nem szakadt ki, lehet terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha rendesen használtátok az óvszert, akkor nem valószínű, hogy terhes vagy. De vegyél egy tesztet, ha tegnap kellett volna megjönni, akkor már kimutatja, ha terhes vagy. De szerintem csak késik néhány napot.
2009. aug. 28. 17:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. :) Ha megfelelően használtátok az óvszert, akkor nem vagy terhes. Lehet, hogy azért is késik, mert feszült vagy a dolog miatt, hogy babás vagy. Egy-két nap még nem számít, de ha egy hetet késik, akkor tesztelj!
2009. aug. 28. 17:12
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen, és másképp meg nem juthatott belém sperma, mert nyelven keresztül szerintem eléggé minimális az esélye
2009. aug. 28. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:
53%

Ne idegeskedj semmiképpen mert attól csak késni fog :S

Nem lesz semmi gond úgysem. Azért a teherbeesés még akarattal sem mindig megy, akkor sem ha célzott lövést kapsz :)

Ne izgulj :)

Vásárolj egy tesztet, hogy megnyugtasd magad de a barátodnak még ne mondj ilyeneket, mert megijedhet és megdől a bizalma feléd. Tapasztalat :(

2009. aug. 28. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!