Óvszer! Lehetek terhes? 4 napja késik.
Figyelt kérdés
Szex közben kétszer is lecsúszott az óvszer, de csak a végén ment el férjem. Szal max előváladékkal és kezével érintkezhetett az óvszer. Van már két fiunk, és most késik 4 napja. Van esély a babára. Nem terveztünk harmadikat...2011. máj. 10. 12:56
1/10 anonim válasza:
Egy kis esély van rá, de ennyi késésnél, már simán tesztelhetsz, lehet, hogy csak valami átmeneti hormongubanctól késik :)
2/10 anonim válasza:
De azért nyugtass meg, hogy abortuszra akkor sem mész,nem ölöd meg saját gyermekedet, ha neadjisten tényleg terhes vagy...
3/10 A kérdező kommentje:
utolsónak. Most viccelsz? Nem lennék képes megölni ha a huszadik lenne sem! Ez is szánalmas tudom mert nem vagyok gazdag. De ha nem vállalok 1százalék esélyta a babóra akkor majd nem szexelek!
2011. máj. 10. 13:56
4/10 anonim válasza:
Ezt akartam olvasni, és nagyon örülök, hogy vannak még normális erkölcsű emberek, akik így gondolkodnak, most nagyon jó kedvem lett.:) Mert hogy ma Magyarországon sajnos nem ez a közfelfogás...:(
5/10 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet és kifog derülni.
6/10 anonim válasza:
És a férjed vegyen kisebb méretű óvszert! ;-)
7/10 A kérdező kommentje:
várok még holnap is mert szoptatok és lehet hormonzavar is. Viszont csütörtök reggel tesztelek ha addig semmi. Köszi! Írok mi lett!
2011. máj. 10. 20:52
8/10 anonim válasza:
szia!
Na mi lett veled? Drukkoltok ám h úgy legyen ahogy szeretnéd!
9/10 A kérdező kommentje:
Megjött! Ma reggelt negativ teszt után 3 órával megjött! Asszem nagyon örülünk és ezentúl még óvatosabbak leszünk. Szoptatás után meg visszaállok gyógyszerre. Köszi az érdeklődést! Van gyermeked? Üdv!
2011. máj. 12. 14:20
10/10 anonim válasza:
Örülök, h jó lett a vége! Vigyázzatok is! Nincs még babám, még csak 21 vagyok, de már vágynék rá, csak a párkapcsolatom kusza még egy picihez! Neked gratulálok a gyerekekhez! És ezentúl csak óvatosan :)
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!