Ha mindig óvszerrel védekezünk, akk lehet terhes a barátnőm? Még nem jött meg neki, de vannak előjelek 1 ideje.
Hát sok oka lehet
- Felfázott
- Annyira fél, hogy terhes lesz, hogy tüneteket produkál.
- Fertőzés
- Vagy csak egyszerűen késik
Mindig megszoktátok nézni, hogy nincs-e kilukadva a gumi?Tudod levegőt kell belefújni..
Sosem hatolsz be gumi nélkül, még egy kicsit sem?
Biztonság kedvéért vegyetek egy tesztet.
Teszteljetek! Nem akarok ijesztgetni, uncsitesómnak gumi mellett/ellenére fogant a 3. babája...
Ha van baba, azt már kimutatná! Egyébként meg lehet betegség, stressz, vagy akár csak az időváltozást...
köszi a válaszokat :) most nyugodtabb vok
-Annyira fél, hogy terhes lesz, hogy tüneteket produkál-
ezt hogy kell érteni?
Akkor nem hiszem, hogy baj van!
De ha ennyire parázós vagy, akkor vegyetek pharmatex kúpot is.Azt a barátnődnek kell felrakni, és az öli a spermákat, és akkor kettős a védelem.Vagy esetleg fogamzásgátlót kezdhetne szedni..
Szerintem is nagyon túlreagálod!Én már lehet leordítottam volna a fejedet! :) Tényleg nem a világ vége a baba, de egyértelmű, hogy védekezel szinte kézzel lábbal, ezért nem is értem, hogy miért félsz ennyire!Egyébként sem jön össze mindig elsőre a gyerek!Én pl utálom a gumit, meg tudom számolni 1 kezemen hányszor volt olyan pasim aki használt.Mindig megszakítással védekeztünk, és soha nem lettem terhes így.Mostani párommal pedig majdnem fél évembe került mire teherbe estem, pedig akkor már 1 csepp sem ment mellé!
Túl aggódód!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!