Több mint két hete nem jött meg és csináltam tesztet pénteken és negatív lett. Gyakran késik a menstruációm, volt amikor kimaradt. A párommal óvszerrel védekezünk. Hihetek a tesztnek? (Nem akarok még gyereket)
Ha elég idős vagy ahhoz, hogy nemi életet élj, akkor ahhoz is, hogy megnézesd magad. Mindenképpen jó, ha legalább évente lát doki, de szerintem ne arra várj, hogy jövőre elvigyenek, hanem menj el. Gondolom anyukád nem tudja, hogy együtt szoktatok lenni a barátoddal, ha nem is akarod elmondani, nem baj, akkor vigyél magaddal egy barátnőt, de menj el. Bár baromi ritka, és nálad kizárt, hogy ez legyen, de ha a negatív teszt ellenére mégis terhes lennél, akkor nagyon késő lenne a dokilátogatás jövőre! Inkább nézesd meg magad most, minthogy minden egyes szex után itt parázz, és találgass, vajon terhes vagy-e. Gondolom most is sík ideg vagy, ami pláne rásegít a késésre, hát nem lenne jobb nyugisan élvezni az életet?
Szerintem ne várd meg, amíg anyukád elvisz, menj el, még a héten. Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!