Féléve szültem (császár). Csak szoptatok és karácsonykor jött meg először a havim. Aztán január 30án és azóta semmi? Óvszerrel védekezünk és nem vettük észre hogy lett volna baleset. Aggódnom kéne hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Bár csak a végén húzzuk fel. 2hete csináltam tesztet az negatív lett. Nem tusom mekkora az esélye hogy még is. Nem lenne jó mert az orvos szerint 2évet kellene várni.2009. márc. 14. 10:39
1/1 anonim válasza:
Én is folyton aggódom.Mi krémmel védekezünk bizonyos körülmények miatt és rendszeresen tesztelek.Rettegek az abortusztól, és nem csak magam miatt.Hiába tudom, hogy el kellene vetetni a császározás miatt, nem tudnék belenyugodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!