Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki ajánlana nekem olyan...

Valaki ajánlana nekem olyan orvost aki császár után bevállaja a hüvelyi szülést? Vagyis elszánt a téma iránt?

Figyelt kérdés
2 év lesz a két szülés között. Eddig nem volt gondom a dokimmal, de úgy érzem, hogy igazán bevállalós, és félek, hogy a finishben nem lesz mégsem mersze megpróbálni sem. Nem akarok megint csalódni. Szeretnék olyan orvost, aki már átélt ilyen szülést és elhivatott a téma iránt. Nagyon köszönöm a segítséteket!
2011. aug. 2. 14:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem is császáros volt az első.Volt orvosom.

A 2.terhességnél már nem volt mert a dokim letaposott a kórháztól.Ezért a 40.héten 5 perces fájásokkal beestem a szülésznőhöz,mondtam neki,hogy a nőgyógyász szerint fejvégű és nincs akadája,hogy simán meglehessen,és én simán fogom megszűlni.

Mosolygott.Telefonált kihívta az ügyeletes orvost megvizsgált és azt mondta mehet a menet.

Rögtön éreztem,hogy nyomnom kell és az ügyeletes doki 45 percig könyökölt a hasamba,de nem adta fel.Megszületett a fiam.

Azután elaltattak amíg megcsinálta a betapogatást és a varrást.

Nem láttam utánna sem a szülésznőt sem az orvost,nem tartották a markukat,csak végezték a munkájukat,de azt olyan lelkesen,hogy én amíg élek hálával gondolok rájuk.

A miskolci kórházban szültem.

Csak arra emlékszek,hogy Dr Sándor....-nak hívták azt az ügyeletes orvost,aki nekem olyan nagyon sokat segített.

2011. aug. 2. 14:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő császáros volt, de nem a dokin múlt, ő megadta az esélyt a hüvelyire, de túlhordani nem engedte, ezért műtött meg a 40. héten. Ő Silhavy a SOTE 1-ről, középkorú, energikus, lobbanékony, sokak szerint nagyképű hapsi. Nem az a tutujgatós fajta, nem szereti a nyafogást, de ha tényleg baj van, akkor maximálisan számítani lehet rá. Én azért tartok ki mellette, mert a szaktudásában nagyon megbízom, a stílusát pedig nem veszem a szívemre. :-)
2011. aug. 2. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Sok ilyen orvos van, de azért okosan csináld, és olyat keress, akiben megbízol 100%-oasan és érti a dolgát...

A nővéremnek 3 év volt a két szülés között, a dokija simán belement a hüvelyi szülésbe, hát baromira nem kellett volna... Szétvált a hege, pont hogy meg tudták műteni, a gyereket már a szülőcsatornából rángatták vissza, így tropa a méhszája is... Borzasztó. Egy barátnőm meg hüvelyplasztikára gyűjt, mert a doki, akit választott olyannyira a természetesség híve volt, hogy a közel 5 kilós gyereket hagyta megszülni az aprócska barátnőmnek, és még gátmetszés sem volt... Ugyan így sikerült neki a császár utáni természetes szülés, de utólag nagyon megbánta.

A Szent Imre kórházban a leginkább a természetes szülés hívei, esetleg ott érdemes dokit keresni. De tényleg jól "nézd" meg, kérdezz utána más kismamáktól, hogy milyen is a választott orvos, nehogy pórul járj.

2011. aug. 3. 17:57
 4/4 anonim ***** válasza:
pesten laktunk, ikertesómmal császározták anyumat 92-ben, aztán 94-ben csak debrecenben (nemtudom pontosan ki, debreceni nagyerdőben) vállalta el egy orvos. és ő igy az ötödik gyerek volt (negyedik szülés)
2011. aug. 5. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!