Linkelnétek olyan oldalt, ahol császár utáni szoptatás a téma? Esetleg saját pozitív/negatív tapasztalat? Van valami, amit másképp kell csinálni?
Altattak, másnap szoptathattam (volna), lett is tej, de nem fogadta el a mellemet. soha! (Majd egy év fejés következett.)Nem tudom, ezért-e, tanácsadóban se jutottunk sokra.
Legközelebb epidurált akarok és azonnal mellre tenni, hisz akkor a legaktívabb. mégegyszer ugyanezt nem akarom végigcsinálni!
Szia!
Tudtommal semmit nem kell másképp csinálni.Ha beindul a tejed már tankolhat is a bébi.:)
Nekem nem volt ilyen szerencsém, császároztak, be is indult a tejem, volt rengeteg, de a mellbimbóm nem akart rendesen "kijönni", a kicsi nem tudott szopni se bimbóvédővel, se kiemelővel, se sehogy.Mondjuk korababa is volt a lelkem, viszont ehhez a császárnak semmi köze.1700 grammal született, már 2 hete kórházban voltunk mert 2100-ra kellett hízlalni, így végső kétségbeesésemben maradt a cumisüveg, csak egyen, hízzon már.Azt pedig hamar megszokta, kényelmesebb volt, nem kellett kínlódnia.3 hét múlva, hiába fejtem a tejet, nem olyan volt, mintha szopna a baba így elapadt és maradt a tápszer.
De a lényeg az ismerőseim akik császárral szültek ugyanúgy szoptattak mint akik simán szültek.
az elso csaszar epiduralis volt->masnap volt tejem,masodik gyerekemmel elaltattak csaszarkor,ez volt delbe->este mar volt tejem es szopiztattam
szerintem semmi koze nincs a csaszarnak hogy mikor es mennyi tejed fog majd lenni
ez jópofa volt "tankolhat is a bébi"
de a kérdésre válaszolva én is császárral szültem amint kivittek a műtőből már kiabáltam a nővérrel h hozzák már a fiamat mert biztos éhes.....kényelmetlen volt mert nem tudtam felkelni de szóltam h tegyenek a hátamhoz párnát:) cicire tettem és már cuppogott is a kis gyönyörűm:) fél óra alatt kimerült és aludtunk amíg be nem toltak minket a szobánkba:) ott első este nem volt velem:( éjjel hozták be akkor az oldalamon feküdtem (a nővér fordított át) h a picinek kényelmeseb legyen! mire hazajöttünk minden ment simán:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!