Milyen segélyt kaphat így 18 évesen?
Kedves kérdező gondoltad volna hogy egy egyszrű kérdés esetén: mit kaphat a rokonunk?, ide jutunk a diplomától az óvodába?
Lehet, hogy a helyzet nem vicces, de én röhögőgörcsöt kaptam.
Én nem hülyültem bele semmibe :)Csak pozitívan veszem a dolgokat :D Szeretek vidám lenni és boldog :)Legalább nem unatkozom :)
"
Tudod, amikor mosolyogsz, az egész világ sokkal jobb hely, mint egyébként."
Bocsi, ha már valaki leírta a választ is a kérdésedre, a sok mocsok helyett, de nem volt idegzetem végigolvasni. Egyébként, nem vagyok semmilyen etnikumhoz tartozó, de ha az lennék se lenne hozzá semmi köze senkinek. Na mindegy. Jogi egyetemre járok 10 éve vagyok a párommal aki mostmár a férjem, nem is voltam mással soha életemben, még egy évem van az államvizsgáig és terhes vagyok. Na most lehet lőni.
Szóval a Gyed és a TGYS is jár pillanatnyilag, ugyanis 2 év alatt kell meglenni a 180 nap munkaviszonynak, de munkaviszonynak számít a közép ill. felsőoktatásban eltöltött 1 évnél hosszab idő is nappali tagozat esetén. GYes és Csp jár alanyi jogon, valamint az anyasági is, emellett mivel ezek nem segélyezési tipusú ellátások (a GYES sem csak rajta maradt a név ) azokat külön törvény szabályozza, illetve érdemes a helyi önkorményzatnál is érdeklődni, ugyanis mindenhol más támogatás járhat helyi szinten. Remélem segítettem. Magamon is :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!