Milyen segélyt kaphat így 18 évesen?
nem vettek fel államilag támogatottra. :/
Vagy olyan szakra csak, ami engem nem érdekel.
És igen felnőttem, csak kemény áron. Mindegy nem lényeg, csak azért írtam aput is bele, mert ő is egyedül maradt, mint ez a 18 éves lány.
És kicsit hibásnak érzem magam, mert elsősorban rám kellett tekintettel lennie, h kit válasszon nem pedig saját magára.
De úgy kezdtem az egész mondanivalómat, h becsületes dolgo a lánytól, és drukkolok neki, de nehéz lesz. Pár nélkül főleg. Sajnos egyre többen vannak pár nélkül. Csak sokszor
hiányzik egy gyereknek az apa meg az anya. És tök rossz h nincs a gyerek mellett.
Remélem h ettől függetlenül a lány barátja fogja látogatni a gyereket, meg segíteni a nevelésében.
De most tényleg éls igen-nem válaszokat komment nélkül: ha a 18 éves továbbtanulna ugyanígy fröcsögnétek, mint most? Azt akarjátok, hogy ha valaki továbbtanul, az taníttatás minden költségét ő fizesse, ne kapjon kollégiumot, diákigazolványt, kedvezményes bérletet utazásra stb?
Mert ha igen a válasz, akkor azt mondom igazatok van 18 évesen munkaviszony nélkül ne kapjon semmit. Fejet hajtok.
Te lehet h 20 éves vagy, és 17 évesen szültél, de ne haragudj- nem tudsz olvasni.
Nem sajnáltatom magam, írtam is, és jó lenne ha tudnád értelmezni azt amit kommentelek.
Ja és kedves válaszoló miért más? Mennyiben?
Egyébként úgy jött ide, hogy azon megy a vita a 18 éves lánynak jár e GYES munka nélkül. Sokak szerint nem. Az én kérdésem pedig az volt jár e állami finanszirozás munka nélkül a tovább tanulóknak?
A helyzet ugyanaz: két 18 éves, akik munka nélkül jutnak állami támogatáshoz, igaz az egyik havi 25 ezret kap 2 pévig a másik havi pár százezret legalább három de inkább 6 évig.(mivel 12 félévet finansziroz az állam)Mi a különbség? Ha az egyiknek lehet akkor a másiknak miért nem?
És senki se gondolta h apu így jár, h a mama így jár, és pláne h én szívom meg.
Erről ennyit.
Én IGAZÁN rászorultam volna, és nem kaptam támogatást.
Mellesleg, azért diplomáztam h job életet biztosítsak a gyereknek, mint amilyen nekem volt.
Valóban nem :D
hát mindegy, kedves kérdező.
Én írtam amit gondolok, plusz amit tapasztaltam...de egy biztos.
Az apa helyett sok-sok szeretetet adjatok a picinek, figyeljetek h a lány tanuljon tovább még vmit...és mindenképpen tartsatok össze. EZ a gyereknek a legfontosabb.
És vegyétek elő az apját, hátha egy beszélgetés rendbetenné a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!