Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen segélyt kaphat így 18...

Milyen segélyt kaphat így 18 évesen?

Figyelt kérdés
Egyik rokonunk 18 éves és babát vár!Most fejezte be az iskolát és még nem volt munkahelye csak diákmunkán dolgozott két éve.Biztos háttérbe jön a baba ,ert a nagyszülök elég jól keresnek és mindenben támogatják.De az apuci lelépett.Ugye igy gyest gyedet nem kaphat?!De akkor mit?!A családin kívül?!
2009. dec. 10. 19:01
 21/91 anonim ***** válasza:

19.58-as válaszoló!

Szerintem ha elolvassa amit írt, akkor már is rájön ki itt a primitív!Szörnyű,hogy milyen emberek élnek itt az országban,ez a rengeteg gonoszság...A legrosszabb az,hogy ebben a gonoszságban és lenézésben neveli fel a 3 gyermekét! Üdv

2009. dec. 10. 20:08
 22/91 A kérdező kommentje:
20:05,20:08-as köszönöm!
2009. dec. 10. 20:11
 23/91 anonim ***** válasza:

Nem kell egymásra köpködni.

Ez a leányzó bevállalta 18 évesen. Lelke rajta.

De mivel reagált a diplomás írásomra...azért én is reagálok egy s mást.

Nem igazán mondanám én mindegynek h van-e diploma vagy nincs. Vagy legalább egy szakképesítés...

De egy érettségi vagy egy diploma a nagyobb súlyú egy munkaadónál? Szerintem maga is kitalálja a választ.

Én nem ismerem önöket, nem ítélkezem.

Beszél helyettem a profession.hu munkakereső oldal.

Annyi az igazsága az előttem szólónak, hogy sokan kihasználják a gyerekeket segélyszerzés céljára.

Nyilván önök nem.

Nehéz lesz, mert nekem "tapasztalt"-nak is az.

Nem vagyok tökéletes, nem vagyok ítélkező...de semmi képzettség nélkül bazi nehéz lesz munkába állni.

És nem is biztos h a szülőknek sem mondanak fel a melóhelyen.

Jobb biztos alapokra helyezni egy gyerek sorsát...de ha besikerült és megtartotta....akkor nevelje fel becsületesen, tiszteletesen..és felelősségteljesen!

2009. dec. 10. 20:14
 24/91 A kérdező kommentje:
Bár mi a családunk inkább a fiút nem érti és tartja gusztustalannak (aki szintén magyar mielött valaki belekötne) igy 3-4 év után ott hagyta csak ezért a lányt!Pedig állítólag szereti!A mi családunkban nem volt szokás a korán férj nélküli szülés,mindenki férjnél volt vagy már jegyes volt!Dolgoztunk mindenért keményen amink megvan!De ez se sok bár a lány szülei a testvérem a lány édesanyja jól keres!De tanult emberek vagyunk és nem tartozunk etnikumhoz!Tiszteljük becvsüljük a lányt hogy mikor közölte a családdal a hírt külön mondta hogy ő elmegy dolgozni ha talál munkát!És nem az abortuszt választotta!Elég szomorúan tapasztalom hogy egy ártatlan kis kérdésre ilyen gonosz rosszindilatú nem ide tartozó válaszokat is kapok!De aki segített annak nagyon szépen köszönöm és köszönjük!
2009. dec. 10. 20:20
 25/91 anonim ***** válasza:

Én az etnikumtól sem sajnálom ezt a pénzt, ha a gyerekre költik. És a sok fröcsögőtől megkérdezném: mennyi állami támogatást vettek igénybe életükben, pl amíg azt a diplomát megszerezték? És merem remélni, hogy sem családi pótlékot, sem a 3. évben járó gyes-t, sem gázártá,ogatást, sem adókedvezményt, adójóváírást soha életükben nem vettek igénybe. Vagy nekik lehet. Hát igen, tudjuk mindenki egyenlő csak vannak egyenlőbbek.

Egyébként miért fáj az valakinek, ha nagyszülők segítik (bármilyen formában) a gyereküket, unokájukat. Ehhez meg kinek mi köze? Itt mindenki 18 évesen elköltözött otthonról, munkába állt és saját erejéből lakáshoz jutott és el tudja tartani a gyerekét mindenféle segítség nélkül?

MOst vagy nem én élek ebben az országban vagy ti.

2009. dec. 10. 20:25
 26/91 anonim ***** válasza:

Igen, a pasi egy nagy görény!

Ez tény és való.

2009. dec. 10. 20:25
 27/91 anonim ***** válasza:

A diplomámat úgy nyomattam végig h egy gyorsétteremben dolgoztam.

Egyszer fordultunk fűtéstámogatásért és nem kaptunk képzelje el kedves előttem válaszoló.

Apukám egyedül nevelt fel, és látom h nehéz volt neki.

Barátnője se lehetett, mert én nem igazán bírtam őket.

És mondjak még vmit? Anyu elhagyott 2 évesen, és azóta a családin kívül egy petákot se láttunk. SZóval ennyi.

2009. dec. 10. 20:28
 28/91 anonim ***** válasza:

úgyhogy nem fröcsögök, csak SAJÁT tapasztalatból írtam h nehéz lesz, mert apu pont akkor vesztette el a melóját amikor anyu elhagyta a nagyim agyvérzést kapott, és ott volt az otp-s házunk. Ennyit mellékesen még hozzátettem.

Azóta apunak hála talpraálltunk, de a diplomámért keményen kellett melóznom.

Na ez a valami kedves pozitív gondolkozók.

De addig míg idáig jutottunk volt h egy hétig sültkrumplit ettünk mert nem volt más. Szóval tudom h az élet nem habos torta.

És nem sajnálok senkitől semmit.

2009. dec. 10. 20:31
 29/91 anonim ***** válasza:
64%
Az egyik válaszoló nagyon leragadt a diploma témánál!Csak úgy közlöm,hogy egy jó szakmunkás a mai világban,gyakran többet keres mint egy diplomás.Nagyon sok diplomás ismerősöm van aki csak azért járt egyetemre,hogy ne kelljen dolgozni,mert a mai világban sajnos könnyű egy egyetemre bejutni!Ezért is van ennyi primitív az egyetemeken!!!Különben is a lány nagyon fiatal és akár még tovább is tanulhat,de ehhez nekünk semmi közünk!A kérdező csak annyit kérdezett,hogy mennyi segélyt kaphat a lány nem azt,hogy hol találhat állást! Üdv 19.42 és 20.08-as válaszoló voltam!(Ja és 20 éves vagyok,17 évesen szültem,nem a családom tart/tartott el(bár én a gyermekem apjával élek ,és így könnyebb mint a kérdező rokonának) és a gyes alatt elvégeztem az iskolát,ráadásul még munkám is van,meg saját házunk és még BOLDOG is vagyok!A kérdezőnek és a kismamának jó egészséget kívánok,a fiatal anyukának boldog babvárást és sok sikert a picuri felneveléséhez! Üdv
2009. dec. 10. 20:45
 30/91 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szépen köszönjük 20:45-s!És neked és a családodnak is nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok!
2009. dec. 10. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!