Milyen segélyt kaphat így 18 évesen?
Figyelt kérdés
Egyik rokonunk 18 éves és babát vár!Most fejezte be az iskolát és még nem volt munkahelye csak diákmunkán dolgozott két éve.Biztos háttérbe jön a baba ,ert a nagyszülök elég jól keresnek és mindenben támogatják.De az apuci lelépett.Ugye igy gyest gyedet nem kaphat?!De akkor mit?!A családin kívül?!2009. dec. 10. 19:01
61/91 anonim válasza:
majd ha a 20 éves anyuka békénhagy és nem provokál.
62/91 anonim válasza:
Én nem okosabb vagyok csak tapasztaltabb,mert már rég rájöttem,hogy önsajnálatból nem érek el semmit!És ugye azt Te sem gondoltad komolyan,hogy majd neked bizonygatom,hogy milyen iskolám van? SZÁNALMAS VAGY!!!Én nem alacsonyodom le hozzád,ezért kiszálltam ebből a felesleges vitából. Mindenkinek szép estét! :)
63/91 anonim válasza:
már "lealacsonyodtál" drága...most is te kaptad fel a vizet...ne is bizonygasd. A semmit nem lehet bizonygatni.
64/91 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudjatok meg de innen látszik hogy egy diplomás embernek is lehet csupán annyi esze és modora mint egy 15-16 évresnek!
2009. dec. 10. 22:04
66/91 anonim válasza:
Hát...ha engem is provokálnának, én se hagynám magam...
67/91 anonim válasza:
22:05ös.
Te azt írtad h kiszálltál, akkor mi a fenéért helyeselsz?
68/91 anonim válasza:
te is ugyan úgy vitatkozál mint a másik.
Akkor ez a 16-16 a te szinted is. X)
70/91 anonim válasza:
Mert a vitából kiszálltam,és mivel nem vagyok álmos még ezért olvasgatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!