Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen segélyt kaphat így 18...

Milyen segélyt kaphat így 18 évesen?

Figyelt kérdés
Egyik rokonunk 18 éves és babát vár!Most fejezte be az iskolát és még nem volt munkahelye csak diákmunkán dolgozott két éve.Biztos háttérbe jön a baba ,ert a nagyszülök elég jól keresnek és mindenben támogatják.De az apuci lelépett.Ugye igy gyest gyedet nem kaphat?!De akkor mit?!A családin kívül?!
2009. dec. 10. 19:01
 51/91 anonim ***** válasza:

21:25!

)rülök h neked vicces h van olyan gyerek aki így jár. Pffff. Gratulálok neked.

2009. dec. 10. 21:28
 52/91 anonim ***** válasza:

Annál azért többre elég, a pelenka havi hatezer Ft, most vettem egy doboz pelekát ennyiért (pampers) és pont egy hónapra volt elég. A 25 ezer szerintem bőven fedezi a gyerek havi szükségleteit és még ott a csp. Ha otthon lakik akkor elég lesz.

Egyébként ha a szülők támogatják, inkább maradjon otthon a gyerekkel, amíg csak megengedheti magának. Szerintem semmi rossz és elítélendő nincs az ő helyzetében. Inkább minden tisztelet neki és főképp a nagyszülőknek és a családnak.

2009. dec. 10. 21:34
 53/91 anonim ***** válasza:
Abszolút nem vicces,mert én is átéltem szinte ugyan ezt,csak pepitába.Csak ráakartam cáfolni az én nem sajnáltatom magam válaszra.
2009. dec. 10. 21:36
 54/91 anonim ***** válasza:

sztem tényt mondtam, nem sajnáltatást.

De látszik h nem tudod értelmezni amit írok.

EZért kéne neked is a diploma!

HA meg tényleg átélted, akkor nem lenne röhögőgörcsöd.

Na mindegy...nem is vártam mást...

2009. dec. 10. 21:39
 55/91 anonim ***** válasza:
Azt senki nem írta,hogy röhögőgörcsöt kaptam,és hozzá tenném,hogy nekem is van diplomám!
2009. dec. 10. 21:42
 56/91 anonim ***** válasza:
nem látszik....h lenne...
2009. dec. 10. 21:44
 57/91 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos rajtad sem, mert elég szánalmas vagy...
2009. dec. 10. 21:47
 58/91 anonim ***** válasza:

"Ja és 20 éves vagyok,17 évesen szültem,nem a családom tart/tartott el(bár én a gyermekem apjával élek ,és így könnyebb mint a kérdező rokonának)"

érdekes...h már 20 éves létedre neked is van diplomád egy gyerek mellett....de mindenesetre még mindíg azt mondom h nem látszik...

2009. dec. 10. 21:49
 59/91 A kérdező kommentje:
80% os válaszolóm legyenszives fejezze be!
2009. dec. 10. 21:49
 60/91 anonim ***** válasza:
2őnk közül te tepersz jobban h bizonygasd h milyen okos vagy...akkor ki a szánalmas?
2009. dec. 10. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!