Milyen segélyt kaphat így 18 évesen?
gyest fog kapni mert az alanyi jogon jár sajnos.
Az nettó 25000körül van.
Menjen be a népjólétibe,és érdeklődjön mit kaphat még mivel egyedül álló anyának számít.
Hát...jó hír h nem vetette el, és h bevállalja a bébit...viszont a mocskos anyagiak elég keményen belerondítanak a dolgokba.
Sajnos -ez az én véleményem- de ugyebár lejárt a suli, ergo lejár a Tb kártya is.
Míg tanul valaki, addig kapja a szülei meg a suli után. Utánna a munkahely után...de így most hogyan fog ez járni neki, meg a gyereknek?
Mindegy, nem értek ehez annyira....csak pl ez egy elég gáz szitu.
A másik. Semmi melós tapasztalata, amit a munkaadók alapból se vesznek jó néven. Plusz ott lesz a kicsi, aki majd ha bölcsibe is megy, elő fog fordulni h beteg lesz, és akkor otthon kell vele lenni.
Na mármost pályakezdő, örül h felveszik és még egy gyereke is van, akihez lehetséges h sokszor haza kell menni majd ha vmi baja lesz. És ezt egy munkaadó sem igazán fogja díjazni. A nagyszülő -mivel irtad h ők keresnek- nem maradhatnak otthon, mert akkor miből lesz pénz...de az anyuka sem maradhat otthon munka nélkül élete végéig...
érted...szóval anyagiakban igenis gázos a helyzet.
Hű dejó, hogy vannak itt olyanok, akik mondig csak alaposan megfontolt döntést hoztak életükben. Egyébként, minden tisztelet, hogy vállalja ababát és minden tisztelet a nagyszülőknek, hogy támogatják.
Mi a sajnos? A havi 25000 Ft? Ami két évig jár: összesen 600000 Ft? Ezt sajnálod egy anyától és gyerekétől? Az sajnos ami pl a BKV-nál megy meg az MSZP-nél, ez a hatszázezer a borravalója a tanácsadóknak.
Azt hiszem az ilyen emberre mondják: a saját sz.rátmegenné, ha nem lenne büdös. Jó étvágyat kívánok neked.
Első vagyok.Igenis,nagyon de nagyon SAJNOS,hogy alanyi jogon jár bármi is bárkinek!!!Én nem az ilyen fiatal anyáktól sajnálom,aki teherbe esett még szinte az iskola padban,hanem azoktól,akik ebből élnek,hogy kimaradnak hatodikból,aztán a nyugdíj korhatás eléréséig szülnek.
És igenis NEM JOGOS,HOGY ALANYI JOGON JÁR!!!!Ne járjon annak,aki életében nem tanult nem dolgozott,és nem is akar soha!!!Mindenki annyit akarjon a nagy kalapból kivenni amennyit bele tesz!Miért nem jogos szerintetek,hogy jogviszonyhoz kellene kötni a gyest is???Csp-t pedig csak max 3 gyerekig kellene fizetni,azon felül nuku,semmi!!Ez kellene a sok ingyen élőnek!!!
Én nem rá értettem,hogy neki miért jár,talán értelmezni kellene a sok okoskodónak!!!
Igenis kössék jogviszonyhoz,akár tanulói(természetesen közép felsőoktatás)vagy munka viszonyhoz,munkanélküli ellátáshoz.És azoknak akik így jogosultak fizessenek tisztességes összeget.Aki meg felelőtlenül szül,nevelje amiből akarja,vegyék el tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!