Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismami, akinek...

Van itt olyan kismami, akinek van cicája a lakásban? A szülés után kidobjátok? Vagy meg lehet osztani egy nagyobb lakást cica és baba között és kizárni a babaszobából? / a cicaszőrre gondolok elsősorban /.

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van és én elnézést is kérek tőled! Ne haragudj!
2010. márc. 3. 18:43
 82/89 anonim ***** válasza:
(Nem utálom az állatokat, csak a macskákat, de azokat sem ok nélkül, sajnos, de senki nem lát bele a másik életébe. A kérdéssel kapcsolatban meg valaki szerint meg lehet osztani a lakást, szerintem mondjuk nem, de ez már mellékes. Bocs, hogy tönkretettük a topikodat, részemről nem ennek indult.)
2010. márc. 3. 22:44
 83/89 anonim ***** válasza:
A kérdésed sem idióta, mert teljesen érthető ha valaki aggódik a gyereke miatt! Azért van ez az oldal, hogy megkérdezzük mi a teendő és nem azért, hogy gyűlöletet szítsunk ember vagy állat iránt!
2010. márc. 4. 11:17
 84/89 A kérdező kommentje:
A kidobjátok megfogalmazás volt idióta benne, nem is értem, hogy írhattam ilyet. Azóta is megvan a cicám, halogatom a szobából való kiköltözését, olyan kis gyerekpótló ő nekünk. Dehát szűk két hónap és jön a baba, úgy hogy nem lesz mese.
2010. márc. 4. 11:38
 85/89 anonim ***** válasza:
Én is imádom a cicákat és megpróbáltam együtt a gyerekkel, de nekem sok volt a plusz munka, így a nővéremhez került. A szomszédomba lakik, bármikor cicázhatok ha akarok, de most az 1 hónapos kislányom minden időmet lefoglalja.
2010. márc. 4. 12:49
 86/89 A kérdező kommentje:

És hogy viselte az új helyet?

Nekem sajna nincs olyan ismerősöm, aki befogadná a lakásba, pedig próbálkoztam pár embernél. Biztos lesz vele baj,ha kiteszem a szobából, szeret össze-vissza pisilni, ha lelki "válságban" van.

2010. márc. 4. 14:13
 87/89 anonim ***** válasza:
Csak az első pár nap volt neki furcsa és utána alkalmazkodott az új lakáshoz. Jól érzi magát! Ne aggódj nem lesz baj, csak a megfelelő gazdit kell megtalálni neki. Ő nagyon jól fogja viselni! Mennyi idős cica?
2010. márc. 4. 15:49
 88/89 A kérdező kommentje:

Októberben volt 1 éves. Elég rosszul neveltem.Tiszta válogatós,így mégnehezebb gazdit találni, ki az a bolond aki kinlódik más kényes macskájával. Ráadásul nagyon szeleburdi cica, ha bekattan harap és karmol,meg igényli a foglalkozást, ami a baba mellett macerás lesz.A párom tesójáék szóba jöhetnének, de azt mondták, túl "neveletlen" a cicám. Azért bízom benne, hogy meggondolják magukat, hacsak pár hónapra vállalnák, az is jó lenne.

Te a szülés után adtad oda? Haza fogod vinni, ha nagyobb lesz a baba?

2010. márc. 4. 17:17
 89/89 anonim ***** válasza:
Én szülés után adtam oda. 2 hétre rá. A gyerekszoba ajtóra direkt csináltattam szunyógháló ajtót, hogy nyitva tudjam hagyni , de a cica ne menjen be.(fémszálas) minden óvintézkedést megtettem, hogy maradhasson. Nekem ezzel nem is volt gondom,de ahogy már mások is írták több volt a takarítás a szőr miatt. Ha nem is láttam szőrt akkor is úgy voltam vele ha nem porszívózok biztos ott van. Lehet, hogy túl is aggódtam :-))Ez a naponta bútor porszívózás nekem sok volt. Úgy gondoltam most jobb ha máshol van és nekem lecsökken a napi teendőm. Szerencsém volt a tesómmal, ő szívesen átvállalta. Lehet, hogy később megpróbálkozom vele, hogy visszajöjjön de még nem tudom. Egyenlőre jó helyen van. Beszéld meg a párod tesójáékkal, hogy segítsenek ki. Most ti vagytok a legfontosabbak és ha csak egy ideig tudják vállalni az is jó. Lehet, hogy később már nem annyira gáz (és mi is lazulunk :-))) Aztán az is lehet, hogy vissza se adják úgy megszeretik :-)))!
2010. márc. 5. 06:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!