Van itt olyan kismami, akinek van cicája a lakásban? A szülés után kidobjátok? Vagy meg lehet osztani egy nagyobb lakást cica és baba között és kizárni a babaszobából? / a cicaszőrre gondolok elsősorban /.
"ha azt mondanák, hogy a macska nyála halálos, sem azt mondtam, hogy elhinném, de reklámoznám, az biztos, mivel gyűlölöm őket, mint a szart"
Hát ez aztán értelmes volt!!!
Jó, te tőlem a seggibe is bújhatsz a macskádnak, én akkor se tartom őket semmire, bele lilul a fejed, hogy más nem macskab*zi, mint te, de nem érint meg lelkileg.
Ez nem értelem témája, de a te agyad (helye) ezt nem fogja fel, amin már nem is csodálkozom:-)
De nem neked akarok "tetszeni" XD
"SEGGIBE IS BÚJHATSZ"
Minek akarod egyfolytában bizonyítani mennyire primitív vagy? Már látjuk az ilyen "intelligens" megnyilvánulásod nélkül is!!!
"Seggibe" :-DDDDDDDDD
Ezek szerint jársz oda sokat, hogy így tudod, milyen ott a stílus...
Én nem szoktam:-P
A te stílusodat se lehet kifinomultnak nevezni, de ez nem gáz, az sokkal inkább, hogy 2 névről írogatsz xD
Nem jobban, mint te, hogy még ezt is elfelejted...
Azt hittem, azt már megbeszéltük a múltkor, de a mákszemnek a fejedben megtelt a memória xD
Ma már tök jó kezelések, meg gyógyszerek vannak skizofrénia ellen, próbálj ki párat, biztos megéri:-)))
Nyugalom lányok! Meglepődtem, hogy ennyi "válasz" érkezett az idióta kérdésemre.Ez már nem igazán a macska-baba dologról szól.
A 38%-os macskautálónak üzenem, hogy jogos mások felháborodása, miért kell szidni a cicákat!? Miféle ember az aki utálja az állatokat!!?Jó sajnos nem lehet.
Csak bele olvasgattam a "beszélgetésetekbe", elég hosszúra nyúlt, de van itt most köztetek olyan kismama aki cicát tart a lakásban??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!