Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismami, akinek...

Van itt olyan kismami, akinek van cicája a lakásban? A szülés után kidobjátok? Vagy meg lehet osztani egy nagyobb lakást cica és baba között és kizárni a babaszobából? / a cicaszőrre gondolok elsősorban /.

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
xD LOL
2010. márc. 2. 08:27
 72/89 anonim ***** válasza:

"ha azt mondanák, hogy a macska nyála halálos, sem azt mondtam, hogy elhinném, de reklámoznám, az biztos, mivel gyűlölöm őket, mint a szart"

Hát ez aztán értelmes volt!!!

2010. márc. 2. 10:16
 73/89 anonim ***** válasza:

Jó, te tőlem a seggibe is bújhatsz a macskádnak, én akkor se tartom őket semmire, bele lilul a fejed, hogy más nem macskab*zi, mint te, de nem érint meg lelkileg.

Ez nem értelem témája, de a te agyad (helye) ezt nem fogja fel, amin már nem is csodálkozom:-)

De nem neked akarok "tetszeni" XD

2010. márc. 2. 16:28
 74/89 anonim ***** válasza:

"SEGGIBE IS BÚJHATSZ"

Minek akarod egyfolytában bizonyítani mennyire primitív vagy? Már látjuk az ilyen "intelligens" megnyilvánulásod nélkül is!!!

"Seggibe" :-DDDDDDDDD

2010. márc. 2. 17:27
 75/89 anonim ***** válasza:
Bocs, máskor igyekszem nem süllyedni a szintedre, de azért nyugodtan belebújhatsz:-))))))))))))))
2010. márc. 2. 18:48
 76/89 anonim ***** válasza:
Kedves előttem válaszoló! Sajnos nem csak ő lát téged primitívnek! Le vagyok döbbenve! Az a stílus amit megengedsz magadnak egy útszéli kocsmába való!
2010. márc. 2. 19:11
 77/89 anonim ***** válasza:

Ezek szerint jársz oda sokat, hogy így tudod, milyen ott a stílus...

Én nem szoktam:-P

A te stílusodat se lehet kifinomultnak nevezni, de ez nem gáz, az sokkal inkább, hogy 2 névről írogatsz xD

2010. márc. 2. 20:00
 78/89 anonim ***** válasza:
3-ról írogatok ha nem vennéd észre!! Még ehhez is hülye vagy!! :-)))))))))3!!!!!!
2010. márc. 3. 15:06
 79/89 anonim ***** válasza:

Nem jobban, mint te, hogy még ezt is elfelejted...

Azt hittem, azt már megbeszéltük a múltkor, de a mákszemnek a fejedben megtelt a memória xD

Ma már tök jó kezelések, meg gyógyszerek vannak skizofrénia ellen, próbálj ki párat, biztos megéri:-)))

2010. márc. 3. 16:03
 80/89 A kérdező kommentje:

Nyugalom lányok! Meglepődtem, hogy ennyi "válasz" érkezett az idióta kérdésemre.Ez már nem igazán a macska-baba dologról szól.

A 38%-os macskautálónak üzenem, hogy jogos mások felháborodása, miért kell szidni a cicákat!? Miféle ember az aki utálja az állatokat!!?Jó sajnos nem lehet.

Csak bele olvasgattam a "beszélgetésetekbe", elég hosszúra nyúlt, de van itt most köztetek olyan kismama aki cicát tart a lakásban??

2010. márc. 3. 16:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!