Van itt olyan kismami, akinek van cicája a lakásban? A szülés után kidobjátok? Vagy meg lehet osztani egy nagyobb lakást cica és baba között és kizárni a babaszobából? / a cicaszőrre gondolok elsősorban /.
Van macskám!Pontosan 4 és mind az olyan felelős macskatartók miatt mint te vagy!Befogadtam mert a gazdájuknak kényelmetlenek voltak!Akkor is tudtam,hogy majd terhes leszek amikor hazahoztam őket!!Te miért nem akkor gondolkodtál!A szőrt porszívózóm!A macskák rendszeres orvosi ellenőrzés mellett(oltások,féregtelenítés stb,amit egyébként terhesség nélkül is meg kell tenni )nem okoznak gondot!Persze kifogás az mindig van miért dobják ki őket!Kényelmesebb mint porszívózni!
28 hetes
Kedves kérdező!Hogy ki szereti jobban az állatokat abba most ne menjünk bele.A hétvégenként egy állatmenhelyen dolgozom,teljesen ingyen és a fizetésem 10%-a is oda megy!A kérdésed az én számomra igenis felháborító: "A szülés után kidobjátok? "Lehet a mellet verni de egy igazi állatvédőnek ilyen kérdése nincs!A porszívózás és más gondok akkor jussanak eszedbe mielőtt bevállalod az állatot!HA MÁR A CSALÁDBAN VAN NEM KÉRDÉS ,HOGY MI LESZ VELE!Marad ,és hidd el nekem össze lehet egyeztetni a babát és a cicát!Először is a babaruhát semmilyen másik ruhával nem mosom!Mindenre van megoldás ahogy nektek "állatbarátoknak" mindenre van kifogásotok!Szeretem az ilyen szeretem az állatokat CSAK..típusú embereket!A menhelyre nem sokan jönnek közületek a hidegben állatok almát tisztítani ,átkötözni gondozni és ápolni a megunt vagy megkínozott kedvenceket!Ajánlom figyelmedbe!!Itt volt egy kérdés és én leírtam a véleményem és hozzászóltam,vagy nem ezért van feltéve?Írd ki,hogy csak azok írjanak akik nekem kedveznek!!
28 hetes állatvédő kismama
Sajna nálam a toxoplazma negatív lett, de nem félek tőle, mert cica nem jár ki, hogy elkapja a fertőzést. Minden vérvételnél vizsgálják, eddig nem volt gond. Az én cicám elég vadóc, csak az idegenektől fél, remélem a babától is tartani fog az elején aztán majd összecimbiznek. Attól sem félek, hogy ráfeküdne, hisz azért leszek itthon, hogy figyeljek a babára. Ha kizárom a babaszobából, az keserves lesz neki és nekem is, egyrészt sírni fog, másrészt ha nincs rendben a lelkivilága, rögtön nem csak az almot használja wc-nek.De elég nagy a lakás, marad neki másik két szoba játszani.
Kellemes ünnepeket és boldog babavárást kívánok!
Terhesség alatt a toxoplazma elég veszélyes lehet.
És akik azt mondják, semmi baja nem lett a gyereknek, várják ki a végét, ugyanis a tünetek 7-15 éves korban jelentkeznek.
Egyébként meg egy kisbaba mellé abszolút nem való állat, főleg nem macska, dehát mindenki maga dönti el, hogy a gyermeke a fontosabb, vagy a macska. (Bár akinek az utóbbi, ott igen komoly gondok vannak...)
Egy honlapon írták azt is, hogy akár 14 éves koráig semmi tünet nem jelentkezik, csak utána.
De ennyit a terhességi részéről.
Az más kérdés már, mikor megvan a baba, belélegzi, lenyeli a macskaszőrt, köhög fulldoklik, és "nem tudni, mire allergiás".
Másik topicban írta valaki, macska szétszedte az egész gyereket... Többen írták, volt, hogy ráült a fejére, gyerek megfulladt.
+ kellemes lehet, mikor befekszik a kiságyba meg a babakocsiba, felugrik a konyhaasztalra, ahol a gyerek etetve van.
És amikor az a kicsi mászni kezd, nem lehet bezárni a gyerekszobába, a földön mászik, mindent a szájába vesz... Igényesség meg higiénia kiveri a biztosítékot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!