Van itt olyan kismami, akinek van cicája a lakásban? A szülés után kidobjátok? Vagy meg lehet osztani egy nagyobb lakást cica és baba között és kizárni a babaszobából? / a cicaszőrre gondolok elsősorban /.
Próbálkozni meg a kutya szokott. (Meg a macskád is biztos...)
Pont olvastam ezt, és te jutottál eszembe, meg kellett hogy osszam.
Szakadj már le rólam a tetves macskáddal együtt. Köszi =)
Látom, skizo vagy...
Nem számít.
Szerinted hülye vagyok. Különösebben nem hat meg egy ilyen IQ betyár véléménye, mint te vagy de még mindig válaszolgatsz. Ha annyira értelmes lennél, mint amire tartod magad, le se sz*rnád, mit írok. De folyamatosan reagálsz, ezzel többszörösen is bebizonyítottad, hogy semmivel nem vagy különb nálam.
Ha te olyan értelmes vagy te miért nem szarod le, hogy én válaszolok? Annyira kis butus vagy, hogy mérgedben magadat alázod és észre sem veszed! Nyugodj meg nincsen semmi baj, csak szórakozok! :-)
Puszi!
Na ez pont az a hozzászólás, amiről lerí, hogy "Nyugi, nem, dehogy vagyok ideges!..." Közbe majd szétesik a fejed az idegtől, mert más nem nagyon tárolódik benne.
Legegyszerűbb visszakérdezni persze. De én nem erőlködtem, hogy értelmes vagyok, te próbáltad fölém helyezni magadat, erre mondtam, hogy nem vagy különb nálam.
És egyébként a legjobb az egészbe, hogy írtam egy hozzászólást, ami NEM neked szólt, de te húztad fel magad rajta, magyarul TE kezdtél el VELEM foglalkozni. :-D
Amúgy ha neked ez a szórakozás, mint írtad, hát nem irigyellek xD
:-)) Hogy nyomja a kis méregzsák! Meg ne pukkadj ám!
Remélem nem lesz öri hari és még írni fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!