Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismami, akinek...

Van itt olyan kismami, akinek van cicája a lakásban? A szülés után kidobjátok? Vagy meg lehet osztani egy nagyobb lakást cica és baba között és kizárni a babaszobából? / a cicaszőrre gondolok elsősorban /.

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:

Utolsó előttinek:

Lehet, hogy sok mindenről nem hallottál, de ezért hadd ne én legyek már a hülye.

Nekem az orvos mondta a cisztákat, nem én találtam ki, nem is tudtam, hogy ott vannak, és meg sem fordult a fejemben, mitől lehet, ha ezért engem állítasz be szerencsétlennek... no comment.

Másrészt: Lehet, hogy nem vagyunk egy állásponton, de a sértegetésed egyedül téged minősít!

Az utolsó válaszoló se ért egyet velem, mégis le tudta írni normálisan, emberi hangnemben a mondanivalóját, úgyhogy mielőtt lehülyézel valakit, lehet, hogy magadba kéne nézned. De nem akarok offolni, mert nem te vagy a téma, csak azért mert valaki leírja a véleményét, meg a tapasztalatait (az, hogy mit hallottam, meg olvastam, az nem tapasztalat, de attól még leírhatom), és az nem pont az, amit te gondolsz, attól nem kell elkezdeni sértegetni, mert az első hsz-omban azt hiszem, semmi személyeset nem írtam, te húztad fel magad.

2010. febr. 21. 17:19
 42/89 anonim ***** válasza:
Akinél kosz van a macskák miatt annál kosz lesz macska nélkül is! Nem azért mert a macska koszos, hanem azért mert a gazdája az! Nálam nem fosnak össze semmit és ha bejönnek én bizony megtörlöm a lábukat (esős időben )és igenis sokszor porszívózom és nincs macskaszőr a lakásban. Az alom mindennap ürítve és fertőtlenítve van. Mikor kiöntöm 1 órát domestosban áztatom és száradás után töltöm újra meg. Mindennap átporszívózóm a kanapét és a lakást és nálam patyolat tisztaság van! Pont miattuk van az!!Ketten vannak és igaz, hogy sokszor fárasztó ennyit takarítani de mikor rájuk nézek úgy érzem megéri. Nem kaptam soha semmilyen betegséget és nálam a vendégek nem köpködik a macskaszőrt! SEM A GYEREKEM! Az állatorvos rendszeresen ellenőrzi és mindig megkapják az aktuális kezelést! Voltam én már koszos és büdös lakásban ahol 1 pohár vizet nem ittam meg mert annyira undorodtam pedig nem is volt állat. És sokan ilyen környezetben élnek a gyermekükkel!
2010. febr. 21. 17:30
 43/89 anonim ***** válasza:
100%
Lehet szépen leírni és lehet csúnyán egy a lényeg hülyeségeket írsz! Még, hogy orvos mondta! Miket találsz még ki, hogy a macskákat szörnyként állítsd be?
2010. febr. 21. 17:44
 44/89 anonim ***** válasza:
0%

Nem szoktam kitalálni dolgokat...

Ha nem mondta volna, akkor én se veszek össze senkivel, és nem utálom meg őket, mert ez volt a kiváltó ok.

Nem állítom be őket szörnyként, SZVSZ nem való lakásba, ennyi.

2010. febr. 22. 14:37
 45/89 anonim ***** válasza:

Szerény véleményem szerint orvos nem mondja a hormonbetegségre, hogy macska okozza!! NEM és NEM és NEM!

De elég lett volna eddig leírni ezt a szerény véleményed miszerint nem kell lakásban az állat. Körítés nélkül ami -amik nyilvánvaló ostobaságok! Elég ezt leírni amit most írtál, hogy nem tartod jó ötletnek, te nem szeretnéd a lakásodban a macskákat! Ezt elfogadom! És a macskák is fellélegezhetnek mert ők ugyanígy gondolkodnak rólad :-))!

2010. febr. 23. 08:20
 46/89 anonim ***** válasza:

Ha mondta, mondta, én voltam ott, nem te.

Utolsó mondatodra: A macskák nem gondolkodnak, az állatok ösztönösen viselkednek, a gondolkodás csak az emberre jellemző xD

2010. febr. 23. 13:09
 47/89 anonim ***** válasza:

"A macskák nem gondolkodnak, az állatok ösztönösen viselkednek, a gondolkodás csak az emberre jellemző"

Nem mindegyik emberre! Vannak ösztön lények pici agyacskával az emberek között is, akiknél még a macskám is okosabb!!Akinek inge vegye nyugodtan magára!

2010. febr. 23. 15:58
 48/89 anonim ***** válasza:

Gyerekes vagy, és szánalmas a viselkedésed, meg amiket írsz.

Ez kb az óvodás gyerekek körében menő, felnőtt ember másként viselkedik.

Igaz, sehol nincs feltüntetve az életkorod, így akármi megtörténhet.:-)

2010. febr. 23. 17:11
 49/89 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik amit csinál :-))!
2010. febr. 24. 07:35
 50/89 anonim ***** válasza:

Az interneten vitatkozni olyan, mint indulni a paralimpián.

Ha győzöl is, attól még retardált vagy xD

2010. febr. 24. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!