Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismami, akinek...

Van itt olyan kismami, akinek van cicája a lakásban? A szülés után kidobjátok? Vagy meg lehet osztani egy nagyobb lakást cica és baba között és kizárni a babaszobából? / a cicaszőrre gondolok elsősorban /.

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Leírjam még vagy 25x, hogy nem én írtam, vagy felfogod végre?

És valszeg féltékenységi roham válthatja ki.

De még1x: Elsőnek leírtam az álláspontom, senkire nem szálltam rá, erre kezdődött a személyeskedés, meg a sértegetés, szóval elképzelhető, hogy mégsem én vagyok olyan "hülye"...=)

Ha nem tetszett, amit írtam, nem kellett volna válaszolgatni. Én se más hsz-ára reagáltam, bocs.:-D

2010. febr. 19. 19:10
 32/89 anonim ***** válasza:

Te hülyébb vagy mint gondoltam!!

Ez aztán egy hiteles, tudományos magyarázat!!

"volt hogy kirakták a kisbabát erkélyre napozni és szétszedte a macska az egész gyereket erre nagyon nagyon vigyázz akármikor megvadulhat"

Csak azt bizonyítottad be, hogy nem vagy egyedüli idióta! Vannak társaid! Csak nehogy bevaduljatok és szétszedjétek egymást!!

2010. febr. 20. 07:04
 33/89 anonim ***** válasza:

Ahogy látom a belinkelt oldaladon senki más nem vette be rajtad kívül ezt a hihetetlen baromságot! És te azt írod mégsem vagy olyan hülye ? :-)))

Aki a kérdezett az is normálisan kezeli a macska témát!

"Köszönöm a válaszokat én is úgy gondoltam, hogy ha figyelmes vagyok akkor nem lehet gond. Csak kíváncsi voltam más kismamák véleményére is. Elbizonytalanítottak a szüleim, nem tetszik nekik az ötlet, hogy a cicát megtartsuk de már ő is családtagnak számít és én neveltem pici kora óta nem szívesen váltam volna meg tőle"

2010. febr. 20. 08:00
 34/89 anonim ***** válasza:

Kedves előttem szóló, úgy látszik, még nálam is hülyébb vagy, hogy nem fogod fel, hogy azt a hozzászólást nem én írtam...

De tudjátok: OKOS ENGED... Szóval sziasztok xD

2010. febr. 20. 20:00
 35/89 anonim ***** válasza:

"Másik topicban írta valaki, macska szétszedte az egész gyereket... Többen írták, volt, hogy ráült a fejére, gyerek megfulladt.

+ kellemes lehet, mikor befekszik a kiságyba meg a babakocsiba, felugrik a konyhaasztalra, ahol a gyerek etetve van."

Te csak elhitted és írtál hozzá még hülyeségeket! Sem az újszülött, sem a gyerek nincs etetve a konyhaasztalon! Nem fekszik be a kiságyba, sőt nem is megy be a gyerekszobába! Nem tud! Nem ül rá a fejére és nem fojtja meg! A többen írták helyett nézz meg egy élő macskát és kérdezz olyan embereket akiknek van! Én és a testvérem 3 macskával nőttünk fel! Élek! Voltam toxoplazmás is és mégis élek! Nekem is van gyerekem és macskám is és nem alszik paplanban és nem eszik konyhaasztalon és nem ül senki fejére. Ha lenne valóság alapja annak amit te iyen sz

2010. febr. 21. 07:33
 36/89 anonim ***** válasza:

"Az más kérdés már, mikor megvan a baba, belélegzi, lenyeli a macskaszőrt, köhög fulldoklik, és "nem tudni, mire allergiás".

Másik topicban írta valaki, macska szétszedte az egész gyereket... Többen írták, volt, hogy ráült a fejére, gyerek megfulladt.

+ kellemes lehet, mikor befekszik a kiságyba meg a babakocsiba, felugrik a konyhaasztalra, ahol a gyerek etetve van"

Nem te írtad te csak továbbítottad a többi hülyeséggel! Nem te írtad, de elhitted! Közlöm veled, hogy sem a macskát sem az újszülöttet nem etetem a konyhaasztalon! A gyerek nem fullad meg sem a lélegzéstől, sem attól, hogy ráül a fejére! Ezeket ha nem olvasnád, hanem tapasztalnád talán leírhatnád! A macska nem megy be sem a gyerekszobába sem a babakocsiba! És biztosíthatlak mi macskatartó anyák , kismamák tudunk együtt élni a gyerekkel és a cicával! Felnőtt emberek vagyunk akik tudnak vigyázni és talán még jobban odafigyelünk a higiéniára és a gyerekre mint más! Nem hiszem, hogy annyiszor hallasz a hírekben gyerekhalált macskatámadástól, vagy balesettől!!Ez az olvastam, hallottam valahol nem hiteles! Én macskák mellé születtem és élek amint látod pedig voltam toxoplazmás is! Nem kell a hülyeséget továbbítanod!!Persze ide leírtad, hogy szétszedte de ketten is kérdeztük , hogy az mit jelent arra már azt írod nem te találtad ki!! De én akkor is megkérdezem! A te véleményed szerinted mit jelent? Mert ugye ide azért leírtad a baromságot? Érdekel mert én 20 éve tartok macskát és gyerekem már túlélte a másik a hasamban van és én amit leírok nem hallom hanem tapasztalom! A macska nem okoz semmilyen veszélyt ha megfelelő gazdája van! És most ezet is továbbíthatod a következő kérdésre, HOGY HALLOTTAD? VALAHOL ÍRTÁK!!

2010. febr. 21. 07:47
 37/89 anonim ***** válasza:
Én is kérdeznék valamit! A link amit bemásoltál ahol írják a macska szétszedte a gyereket, ott sem hiszi el senki és írnak pozitív dolgokat a macskáról! Hogy nem kell félni stb. Te miért csak azt írtad ami mindenki számára egy nagy baromság? Egyáltalán van macskád? Mert a hasznos válaszok szerintem is azok amik a saját tapasztalatra épülnek! Bemásoltad a linket és ezzel be is bizonyítottad , hogy igen egyszerű kis agyacskád van! Bár nem ez volt a célod de hát akinek nincs a fejében az visszalőhet magára nagyon könnyen. Te vagy az élő példa erre!
2010. febr. 21. 07:57
 38/89 anonim ***** válasza:

Nem akartam ide többet írni, de mégis megteszem.

Soha semmi bajom nem volt a macskákkal, egészen addig, amig terhes nem lettem.

A párom szüleinél voltak a macskák, ki-be jártak, tehát csupa kosz, meg minden, az egyik állandóan fosott, stb, nem utáltam őket, de nem akartam velük együtt élni, mégis így hozta a helyzet, beletörődtem.

Aztán x eredmény miatt genetikára küldtek, ahol megállapították, hogy cisztáim vannak. Az orvos szerint macskától elkapott fertőzés miatt.

Rengeteg konfliktus kellett hozzá, de végül sikerült kirakatni a macskákat a kertbe, hogy ne járjanak be a házba.

Ez elég volt ahhoz, hogy egy életre meggyűlöljem az összeset, és bár mások másképp látják, szerintem igenis veszélyezteti a gyermek épségét.

Másik dologra: Nem akartam írni, mert nem kisbabáról van szó, hanem nagyobb gyerekekről, (4 és 8 évesek voltak akkor), az unokatestvéreméknél volt macska, a kicsi folyton ment oda hozzá, simogatni akarta, meg felvenni, a macska meg nem úgy reagálta le, hogy elszaladt, hanem bizony hogy megkarmolta meg "neki ugrott", tehát okkal el is passzolták a macskát.

Szétszedte: Én el tudom képzelni, pl alszik a gyerek, a macska meg FÉLTÉKENYSÉGBŐL ráugrik, szétkarmolja a kis arcát, meg a testét, széttépi. 4x-re is leírom: FÉLTÉKENYSÉG (eddig ő volt a "középpont", most lett helyette valaki más, és ezt nem tudja elviselni.)

A többire meg: SAJNOS éltem együtt macskával, nem alaptalanul írtam néhány dolgot. Van olyan, akinek beleült a babakocsiba, vagy akinél a kiságyban alszik a macska a gyerekkel. Ez egy olyan állatfaj, amire hiába szólsz rá, szarik arra, hogy mit szabad és mit nem...

Ha a tiétek nem ilyen, hát akkor elég különleges példányt fogtatok ki, de nem kell elfogultnak lenni, és AZÉRT lehülyézni a másikat, mert veletek ellentétben NEM élne együtt egy macskával sem.

2010. febr. 21. 11:51
 39/89 anonim ***** válasza:

"Fogamzóképes korban, leggyakrabban a petefészekben növekvő tüszők alakulnak át cisztává. A petesejt megérését követően, ha a tüsző fala nem reped meg, a felszaporodó tüszőfolyadék akár 5-10 cm-es jóindulatú cisztát hozhat létre. Ez általában egyoldali, sima felszínű, folyadéktartalmú, elmozdítható képlet, amely hormont termel. A hormon hatására késhet a menstruáció, illetve rendszertelenné válhat. Ritkán okoz kifejezett panaszokat, egy-két menstruációs ciklust követően rendszerint magától felszívódik . A ciszta hormonális probléma amit meg lehet előzni fogamzás gátló szedésével"

Milyen macskafertőzésről beszélsz te szerencsétlen??

Jobban is tennéd ha már nem írnál és nem fokoznád tovább a hülyeségeket!

Ciszta az hormonális probléma és macskának semmi köze sincs hozzá, nincs olyan macskafertőzés amitől ciszta alakul ki. A macska nem féltékeny és pont letojja , hogy új családtag van a háznál! Ha véletlenül megkarmol az azért van mert játszik!! NEM FÉLTÉKENY! És nem ő a középpont mert nem igényli! Nem azért vagy hülye mert nem élsz macskákkal hanem azért amit írsz róluk! Nekem nem kell 4x leírnod a badarságaidat mert ha 300x is írod le akkor is csak egy idióta elmélet marad!!Teljes hülyeség, de a széttépést fokozni tudtad a cisztával! Minél több érvet akarsz írni annál világosabb mennyire sötét vagy!

2010. febr. 21. 16:36
 40/89 anonim ***** válasza:
Eddig én sem akartam írni de most úgy érzem le kell írnom valamit. Először is nem baj, ha a kérdező vagy más fél a cicától. Természetes mert nem ismeri, és félti a babáját de kérek mindenkit valótlan rémmeséket ne írjanak mert a cica nem egy vérengző fenevad mindenféle betegséggel. Igenen is nagyon kedves és aranyos jószág aki bizony be tudja tartani a szabályokat. Nem piszkít be, tiszta állat és nagyon nyugodt. Az nap nagy részét végigalussza és ő nem ismeri a féltékenységet mert nem ragaszkodik annyira az emberhez mint a kutya. Nem támad meg senkit és ha van helye (nálam van külön macska ágy ) akkor ő ragaszkodik hozzá. Az ételt is mindig ugyanott kapja lent a földön( és nem az asztalon) és ő ezt is szokja meg ha éhes odaül és ott nyávog. Az élete egy rendszeresség. Mindennap 2x eszik reggel és este és ő ehhez tartja magát. A napot szinte végig alussza. Ha ennyire félni kellene tőlük még az udvarra sem engedhetném ki a gyerekeim. Nekem 2 gyerekem van és bizony soha nem volt probléma ,sőt! Én nem szeretném megbántani azt a válaszolót aki írta a szétszedést de kérem őt, hogy olvasson utána vagy kérdezzen meg egy állatorvost a macskákról és utána nyilatkozzon így. Nekem borzasztó olvasnom, hogy mi macskatartó anyukák egyenlőek vagyunk a kosszal, fertőzéssel és gyermek veszélyeztetéssel. Ez mind nagyon nagy tévedés! Az állatok az emberek barátai és higgyétek el nagyon jól megférünk egymással. Aki nem akar macskát tartani azt én megértem és nem is bántom érte ezzel nincs is semmi gond. Ne tartson! De ne bántsa feleslegesen sem őket sem minket akik velük élünk, tisztaságban, nyugalomban és szeretetben.
2010. febr. 21. 16:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!